Amerika'nın Arka Sokaklar'ı NCIS 17. sezon onayını aldı!

CBS'in reyting rekortmeni dizisi NCIS 17. sezonuyla da ekranlarda olacak. NCIS 17. sezon ne zaman başlayacak?

CBS, amiral gemisi konumundaki çok izlenen uzun soluklu dizisi "NCIS"e yeni sezon onayı verdi.

NCIS 17. SEZONUYLA DEVAM EDECEK!

Buna göre casusluktan cinayete, terör suçlarından denizaltı hırsızlığına deniz kuvvetleriyle bağlantılı her türlü suçu araştırmak ve çözmek için özel olarak görevlendirilen bir ekibin maceralarını izlediğimiz dizi 17. sezonuyla 2019-20 yayın sezonunda ekranlarda olacak.

19-04/29/ncis-dizisi.jpg

CBS kanalının yayında olan en uzun soluklu dizisi konumundaki NCIS'in; kanala yüksek reytingler getirmesinin yanı sıra iyi kâr bırakan bir yapım özelliğini korumasıyla yeni sezon onayı alması beklenen bir gelişmeydi.

Ayrıca dizinin yıldız oyuncusu ve yürütücü yapımcısı Mark Harmon yakın zamanda yapımcı firma CBS TV Studios ile dizinin devamına zemin hazırlayan yeni bir anlaşmaya varmıştı.

NCIS REYTİNGLERİ

16. sezonu devam etmekte olan NCIS bölüm başına 16 milyon izleyici ortalaması ile ekranların en çok izlenen drama dizisi olma özelliğini korurken; CBS komedisi The Big Bang Theory'nin ardından televizyon sektörünün en çok izlenen ikinci dizisi konumunda. CBS'in CBS All Access gibi dijital platformlarında da çokça takip edilen NCIS ayrıca 200'den fazla ülkede dağıtımı gerçekleşen dünya çapında kitlesi olan bir dizi özelliğinde.

19-04/29/ncis-izle.jpg

CBS Entertainment Başkanı Kelly Kahl yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "NCIS izleyicileri açık bir şekilde televizyon dramaları içinde en sadık izleyici kitlesi. Karakterler, hikaye çizgisi ve hikaye anlatımı konusunda çok tutkulular. Müstesna Mark Harmon liderliğindeki oyuncu kadrosu ve yetenekli yapım ekibine büyük bir şükran borçluyuz. Dizinin, CBS'in yaklaşmakta olan yeni yayın sezon takviminde kanalın temel taşı olarak yer bulmaya devam edeceği için sevinçliyiz" ifadelerini kullandı.

NCIS'in yürütücü yapımcı kadrosu Frank Cardea, Steven D. Binder, Chas. Floyd Johnson, Mark Horowitz, Harmon, Scott Williams ve yaratıcı Donald P. Bellisario'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin