Hakan: Muhafız 3. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?

Büyük bir ilgiyle takip edilen Hakan Muhafız dizisinin 3 ve 4. sezonları ne zaman yayınlanacak? Yeni sezonların yayın tarihi belli oldu mu?

Nurşah
29 Nisan 2019 - 16:40
Gündem

Netflix yapımı sevilen dizi Hakan: Muhafız dizisinin ekrana gelen tüm bölümleri bir çırpıda bitti. Heyecanla seyredilen ikinci sezon bölümlerinin ardından yayın tarihi de araştırılmaya başlandı... Hakan: Muhafız 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

 19-04/29/hakan-muhafiz-3-sezon.jpg

Hakan: Muhafız 3. sezon ne zaman başlayacak? 

Hakan: Muhafız dizisi ilk sezon tüm bölümleri ile 14 Aralık 2018 tarihinde izleyici karşısına çıkmıştı. İlk sezonun ardından büyük bir heyecanla beklenen 2. sezon ise ilk sezondan dört ay sonra yayınlandı. Yeni sezon bölümleri geçtiğimiz cuma günü yani 26 Nisan tarihinde izleyicisi ile buluştu. Büyük bir merakla beklenen bu sezonun 8 bölümü de bir çırpıda bitirildi...

19-04/29/hakan-muhafiz-yeni-sezon-ne-zaman.jpg

İlk sezonun ardından 3. ve 4. sezon onayı aldığı da izleyiciye duyurulan Hakan: Muhafız dizisinde gözler üçüncü sezona çevrildi. Muhafız ile Ölümsüzler arasındaki amansız mücadeleyi konu edinen fantastik türdeki dizinin yeni sezon bölümlerinin 2020 senesi içerisinde izleyici karşısına çıkartılacağı söylentiler arasında yer alıyor fakat konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin