Halka ve Payitaht Abdülhamid'in yönetmeni dizilerle ilgili soruları yanıtladı! Yönetmen hangi oyuncu ile anlaşamıyor?

TRT ekranlarının sevilen dizisi Halka'nın yönetmeni Yusuf Esenkal, sosyal medya hesabında soruları yanıtladı.

Merve Mutlu
29 Nisan 2019 - 16:23
Magazin

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım ve Hande Erçel'in rol aldığı, TRT ekranlarının beğenilen dizisi Halka'nın yönetmeni Yusuf Esenkal, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden izleyicilerin sorularını yanıtladı. 

19-04/29/halka-gala.jpg

Genç kuşak oyuncularla usta oyuncuları bir araya getiren Halka adlı dizi projesinin, yeni sezonda yayın hayatına devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin, TRT 1 eğer yeni sezon için onay vermezse, önümüzdeki sezonda dijital platformlarda yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam edebileceği ve Blutv'den teklif aldığı da konuşulanlar arasındaydı. 

Payitaht Abdülhamid dizisinin de yönetmeni olan Yusuf Esenkal, sosyal medya hesabından yaptığı soru - cevap etkinliği ile iki yapımı hakkında gelen soruları cevapladı. 

"Halka 2. sezon olacak mı?"

19-04/29/yusuf-esenkal.png

Esenkal, takipçisinin "O zaman en merak edilen soru. Halka 2. sezon olacak mı? (Lütfen olsunn)" mesajına "Olacak" cevabını verdi. Herhangi bir dijital platformun adını geçirmemesi, dizinin kendi kanalında devam edeceği mesajını verdi. 

"Halka dizisinin oyuncularıyla aranız nasıl?"

19-04/29/alkantili.png

Yönetmen Yusuf Esenkal, "Halka dizisinin oyuncularıyla aranız nasıl?" sorusuna ise "Çalkantılı" cevabını vererek merak uyandırdı. Ünlü yönetmenin hangi oyuncu ile arasının bozuk olduğu merak edilse de bu konuda herhangi bir bilgi vermedi. 

Payitaht Abdülhamid dizisinde Ahmet Celalettin karakterini canlandıran oyuncu Cem Uçan'a ne oldu?

19-04/29/ahmet-celalettin.png

Payitaht Abdülhamid dizisinde Ahmet Celalettin Paşa karakterine hayat veren oyuncu Cem Uçan, sette geçirdiği talihsiz bir kaza nedeniyle ameliyat olmak zorunda kalmış, diziden de ayrılmıştı. Yönetmen, takipçilerin "Ahmet Celalettin ne olacak?" sorusuna "İnşallah en kısa zamanda eski günlerindeki gibi olacak" cevabını verdi.

"Payitaht Abdülhamid Bülent İnal olmasaydı?.."

19-04/29/bulent-inal.png

TRT'nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid dizisinde Abdülhamid Han'ı büyük bir başarı ile canlandıran Bülent İnal hakkında da, "Abdülhamid rolüne Bülent beyden önce başka birine teklif gitti mi merak ettim?" sorusuna da "Başka bir oyuncuya resmi bir teklifimiz olmadı. Kendisi de bu karakteri gerçek manada -bence- zirvede canlandırıyor.." cevabını verdi. 

"Payitaht Abdülhamid devam edecek mi?"

19-04/29/payitaht-7.png

Yönetmen Esenkal, son olarak da Payitaht Abdülhamid dizisinin kaç sezon devam edeceği sorusuna "Seneye devam" cevabını vererek uzak vade için konuşmaktan kaçındı..

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin