Buğra Gülsoy'un "Hoşçakal Kızım" paylaşımı meraklandırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Büyük bir ilgiyle takip edilen Kızım dizisinde sezon finaline sayılı bölüm kala izleyicileri heyecanlı sahneler bekliyor! Buğra Gülsoy'un paylaşımı meraklandırdı...

Nurşah
29 Nisan 2019 - 16:20
Yeni Bölüm

tv8 ekranlarının sezon başından beri büyük bir ilgiyle takip edilen aile dram dizisi Kızım'ın yeni bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Geçtiğimiz cuma akşamı ekrana gelen son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını paylaşan Buğra Gülsoy'un bu paylaşıma yaptığı "Hoşçakal kızım" açıklaması takipçilerin meraklanmasına neden oldu!

19-04/29/kizim-30-bolum.jpg

Kızım yeni bölümde neler olacak?

Sevilen dizi sezon sonunda final yaparak izleyicilerine veda edecek... Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ve yürekleri ısıtan konusu ile izleyicinin beğenisini kazanan dizide, finale sayılı bölüm kala tansiyon yükselecek!

19-04/29/kizim-demir.jpg

Öykü ve Candan'ın Ahmet tarafından kaçırılması işleri zorlaştıracak gibi görünüyor. Ekrana gelecek olan yeni bölümde, Demir hem sevdiği kadın hem de kızı Öykü için kendi canını ortaya koyacak.

Demir'in kızına bıraktığı videoda söylediği "Öykü, kızım. Şu an bu videoyu izliyorsan ben çok uzaklardayım demektir. Büyürken yanında olacağım diye söz vermiştim, yapamadım. Tutamadım sözümü kızım. Affet beni... Biz savaşçı prenses ve demir adamız. Hoşçakal kızım" sözleri ise, onun sevdiklerini kurtarmak için dönüşü olmayan bir yola girmiş olabileceğini gösteriyor. Buğra Gülsoy'un sosyal medya hesabı Instagram üzerinden "Hoşçakal kızım" açıklaması ile paylaştığı yeni bölüm fragmanı da bu düşünceyi destekliyor gibi görünüyor...

19-04/29/bugra-gulsoy-hoscakal-kizim.jpg

İzleyiciler, etkileyici dizinin mutlu sonla bitmesini istediklerini de sık sık dile getiriyorlar... Merakla beklenen soruların cevaplarını ise ekrana gelecek olan yeni bölümde öğreneceğiz...

Kızım 30. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin