Yasak Elma'nın yeni bölümünde neler olacak? Erim'in vurulması Ender ile Halit'i barıştıracak mı?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Şok etkisi yaratacak bölümün detayları haberimizde..

Merve Mutlu
29 Nisan 2019 - 13:34
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın rol aldığı, Fox ekranlarının ihanet temalı dizisi Yasak Elma'nın şok etkisi yaratacak yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-04/29/eda-ece.png

Yasak Elma 43. bölümde neler olacak?

Yasak Elma'nın son bölümünde: Ender ve Kaya'nın yıllar önce yaşadıkları ilişkilerinden doğan, Ender'in bir başkasına verdiği ve Kaya'nın hiç haberi olmadığı çocukları Yiğit ortaya çıkmıştı. Ayrıca Yıldız'ın Ender ile Kaya'nın ilişkilerini ispat ederek Ender'i şirketten gönderme planı devam ederken, Ender de Yıldız'ın babası Mustafa ile konuşarak açık aradı. Zeynep'in Yıldız'ın öz kardeşi olmadığını ve Zeynep'in babasını Mustafa'nın vurduğunu öğrenen Ender, Yıldız'a bunu söyleyerek çileden çıkardı.

Yasak Elma'nın yeni bölümünde ise: Erim'in vurulması yüzünden herkes Yıldız'ı suçlayacak. Erim hastanede yaşam savaşı verirken, herkes bir araya gelip Erim için her şeyi unutarak bekleyişe girecek. Bu yakınlaşmalar Yıldız'ın kendisini dışarıda, yalnız ve yabancı hissetmesine neden olacak. 

19-04/29/eda-ece-yasak-elma.png

Halit de Ender de yaşananlardan Yıldız'ı sorumlu tutarken, tepkiler büyük olacak. O sırada Zeynep için de beklenmedik bir hikaye başlayacak. Mustafa'nın yeniden ortaya çıkması ile karmaşıklaşan hikayede, Halit'in Erim'in kendisini yanında görmek istediğini söylemesi ve eve gelmek istememesi Halit'in Ender'in evinde kalmasına neden olacak.. 

Ender ve Halit barışacak mı?

19-04/29/ender-argun.png

Erim'in evde olmak istememesi Ender'in evinde kalmasına neden olurken, babasını yanında istemesi ve sağlık durumu nedeniyle Halit'in onun yanında kalmak istemesi ile Halit, Ender'in evine geçecek. Bu durumu kendine yediremeyen Yıldız ise Halit'in "Boşanmak istiyorum." sözleri ile büyük bir şok daha yaşayacak..

Yasak Elma 43. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin