Shtisel uyarlaması Ömer dizisinin çifti Ömer ve Gamze seyircisi tarafından çok sevildi!

Star'ın başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay ,Gökçe Bahadır, Merve Dizdar, Zerrin Sümer'in yer aldığı yeni dizisi Ömer 1. bölümüyle yayınlandı. Ömer dizisinin çifti Ömer ve Gamze ise seyircisi tarafından çok sevildi. Peki Ömer dizisinin 1. bölümünde neler yaşandı? Ömer dizisi konusu nedir, ne anlatıyor? Ömer dizisi oyuncuları kimler ve karakterlerin isimleri ne? Ömer dizisi nerede çekiliyor? Ömer dizisi Shtisel uyarlaması mı? Ömer dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ömer dizisinin 2. bölümünde neler olacak? Ömer reytinglerde kaçıncı oldu? Ömer dizisi nerede, hangi camide çekiliyor? Selahattin Paşalı kimdir? Gökçe Bahadır kimdir? Barış Falay kimdir? 1. bölüm izle!

Volkan Usta
13 Ocak 2023 - 19:05
Kültür Sanat

Başarılı oyuncular Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır, Ömer dizisiyle ekranlara döndü.

Geçtiğimiz pazartesi ilk bölümü yayınlanan Star’ın yeni dizisi Ömerde; Ömer ve Gamze’yi canlandıran Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır, ekranların sevilen yeni çiftlerinden oldu.

23-01/13/0c3a4359.jpg

Kendisinden yaşça büyük, boşanmış ve bir çocuğu olan Gamze’ye aşık olan Ömer ve tüm zorluklara karşın içinde filizlenen aşkı durdurmaya çalışan Gamze’nin saf ve temiz aşkları, Ömer  izleyicilerini daha ilk bölümden heyecanlandırmayı başardı.

23-01/13/0c3a6548-1.jpg

İlk karşılaşmalarından itibaren birbirlerinden etkilenen ve aralarında filizlenen aşkın önüne geçemeyen Ömer ve Gamze, karşılarına çıkan tüm zorluklar karşısına aşkı koyacak.

23-01/13/0c3a9109.jpg

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı, senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı Ömer, 2’inci bölümüyle 16 Ocak Pazartesi saat 20.00’de Star’da…

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin