Sıcak Kafa şimdi Netflix'te! Sıcak Kafa oyuncuları kim, konusu ne?

Netflix'in orijinal Türk dizisi Sıcak Kafa, ikinci sezonuyla da dikkat çekiyor! Sıcak Kafa dizisi oyuncuları kimler? Netflix Sıcak Kafa dizisinin konusu ne? Netflix Sıcak Kafa kaç bölüm? Netflix Sıcak kafa dizisi yayınlandı! Hazal Subaşı kimdir?

Netflix'in ikinci sezonuyla adından söz ettiren ve ilgiyle takip edilen Tük dizisi Sıcak Kafa, 2 Aralık itibarıyla izleyicisiyle buluştu.

Önceki gün lansmanı yapılan Sıcak Kafa dizisi yayınlandığı andan itibaren büyük bir ilgi gördü.

Sıcak Kafa dizisinin konusu nedir?

"Konuşmayla bulaşan ve "abuklama" ismi verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünya genelinde, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulan tek kişi, eski bir dilbilimci olarak bilinen Murat Siyavuş'tur. Çevresindeki herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan "sıcak kafa"sının sırrının peşine düşmek zorunda kalacaktır.

Sıcak Kafa dizisinin oyuncuları kimler?

Netflix'in yeni yapımı Sıcak Kafa dizisi, toplamda 8 bölümden oluşuyor.

Dizinin oyuncuları ise şöyle;Osman SonantHaluk Bilginer, Hazal Subaşı, Şevket ÇoruhTilbe SaranGonca VuslateriCüneyt Uzunlar, Zerrin SümerHakan GerçekFeriha Eyüboğlu, Özgür Emre Yıldırım, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Kubilay Tunçer, Erdem Akakçe, Şebnem Hassanisoughi.

Sıcak Kafa dizisi şimdi Netflix'te yayında!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin