Sıfır Bir 4. sezon 5. bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sıfır Bir 4. sezon 5. bölümü ile 5 Temmuz Perşembe günü saatler tam 19.01'i gösterdiğinde izleyici karşısında olacak! Peki merakla beklenen bu bölümde neler olacak?

Nurşah
03 Temmuz 2018 - 10:43
Yeni Bölüm

Bu sezonun internet dizileri arasında yer alan ve pek çok farklı kesimden izleyicinin beğenisini kazanan Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm ile 5 Temmuz Perşembe günü saatler 19.01'i gösterdiğinde yayında olacak! Dizinin merakla beklenen bu bölümünde bakalım bizleri neler bekliyor? 5. bölüm fragmanı yayınlandı!

 18-07/03/sifir-bir-4-sezon-5-bolum.jpg

Sıfır Bir 4. sezon 5. bölümde neler olacak?

Hapishanede dönen uyuşturucu ticaretin hem ağalar hem de baş gardiyan arasında sürüp giderken, Savaş ve ekibi bu gidişata dur demeye hazırlanıyor. Yahya'nın koğuşunda bulunan Burak ve Cengo rahat etmek ve kendilerini aklamak için ispiyoncu olmaya karar veriyor! Koğuşta dönen dolapları bir bir Savaş'a anlatarak hem Yahya'nın hem de baş gardiyan Necip'in ipliğini pazara çıkarıyorlar.

Namuslu gardiyanlar da boş durmuyor, derhal durumu üst mercilere raporlayarak kan dökmeden sorunun çözümü için adım atıyor. Durumu öğrenen Yahya, hürriyet mahallesi gençlerinin dışarda olanlarını indirmek üzere harekete geçerken, baş gardiyan da kendi içindeki sızıntıyı önlemek için karşı hamleye geçiyor. Bir süredir halüsinasyon gören Tümer, hergün daha kötü bir hale geldiğini gördüğü için önce psikoloğa göründü ardından ilaç tedavisine başladı. Bakalım gelecek bölümde de halüsinasyon görmeye devam edecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin