Survivor 2019 nerede olacak? Acun Ilıcalı Dominik'e alternatif yer arayışında!

Yayınlandığı her sene en çok konuşulan programlar arasında yer alan Survivor 2019 nerede olacak? Bu sezon yaşanan kötü olay sonrasında Acun Ilıcalı Dominik'e alternatif mekan arayışında!

Nurşah
03 Temmuz 2018 - 10:29
Gündem

2005 senesinden beri hemen her sene çeşitli formatlar ve yeni yarışmacılar ile ekrana gelen ve izleyiciden büyük bir beğeni toplayan Survivor kendisine mekan olarak Dominik'i seçmişti. Geçtiğimiz senelerde Panama da Acun Ilıcalı tarafından denenmiş fakat Dominik'in yarışma için en doğru seçenek olduğuna karar verilmişti.

Fakat, Dominik'in Les Terrenas bölgesinde geçtiğimiz hafta yaşanan korkunç olaydan sonra Survivor 2019'un yine aynı yerde çekilmek istenmediğine ilişkin söylentiler kulislerde hızla yayılmaya başladı. Milliyet yazarlarından Ali Eyüboğlu bu konuyu ele aldı. 

18-07/03/survivor-2019-nerede.jpg

"Uçakla ulaşımın kolay olacağı bir ülke veya ada olacak"

Survivor reji ekibinden 24 yaşındaki Alper Baycın’ın gaspçılar tarafından bıçaklanarak öldürülmesi, başta Acun Ilıcalı olmak üzere Acun Medya çalışanlarını derinden etkiledi ve ekip Dominik’e alternatif arayışına başladı. 

Acun Medya, 10 yıldır Dominik  Cumhuriyeti’nin Les Terrenas bölgesinde çekim yapıyordu ve değil güvenlik, hiçbir sorun yaşamıyordu. Üstelik Dominikliler, her yıl kendilerine iş istihdamı sağlayan, prodüksiyon için milyon dolarlar harcayan ‘Survivor’ ekibini el üstünde tutuyordu. 

Acun Medya, eskiden Dominik’te sadece ‘Survivor Türkiye’nin çekimlerini yapıyordu. Programın reyting başarısı, Acun Medya’yı dünyaya açtı.

Ekip, artık Dominik’te sadece Türkiye ve Yunanistan için ‘Survivor’ı değil, beş ülkeye formatı kendilerine ait ‘Exathlon’u da çekiyor. Çalışan sayısı bin 750’yi bulan Acun Medya, doğal olarak kendilerine daha güvenli yer arayışı içine girdi. Yine hava sıcaklığının pek değişmediği Ekvator kuşağına yakın, uçakla ulaşımın kolay olacağı bir ülke veya ada olacak burası... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin