Sıfır Bir 5. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Sıfır Bir 5. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Sevilen internet dizisinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
04 Şubat 2019 - 17:20
Yeni Bölüm

Sıfır Bir 5. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Büyük merakla beklenen bir fenomen haline gelen sevilen internet dizisinin bu bölümünde bizleri yine heyecan dolu sahneler bekliyor... Sıfır Bir yeni bölümde neler olacak?

Sıfır Bir 5. sezon 3. bölüm fragmanı

Sıfır Bir 5. sezon 3. bölümde neler olacak?

Sevilen dizinin son bölümünde Savaş hem yaralandı hem de polisin gözü önünde işlediği cinayet yüzünden hapse girdi. Tüm bunlar olurken kendisini suçlu hissettiğini ve mahalleye barış getireceğim derken pek çok kişinin ölümüne sebep olduklarını sık sık dile getirdi... Savaş yeni müdürle zorlu bir mücadele içerisine girmişken mahallede de işler pek beklendiği şekilde gitmedi.

19-02/04/sifir-bir-besinci-sezon-3-bolum.jpg

Savaş'ın yokluğunda Gökhan önderliğinde yeni bir dönem başladı. Cabbar ve genç tayfanın bir kısmı Gökhan'ın önderliğine uyum sağlayamazken Gökhan da bölüm sonunda farklı planlar peşinde olduğunu kanıtladı...

Dizinin yeni bölümünde ise Gökhan kumarhane fikrini işleyişe geçirecek... Savaş ise hapishane müdürü ve baş gardiyanın eziyet dolu tavırlarına bir çıkış yolu arıyor ve bu yolda elinden geleni ardına koymayacak gibi görünüyor. Sıfır Bir merakla beklenen yeni bölümü ile 6 Şubat Çarşamba akşamı izleyici karşısında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin