Söz Linda (Melis Birkan) kimdir?

Söz dizisinde Linda karakterini canlandıran Melis Birkan dizileri ve hakkında merak edilenler...

Nurşah
04 Şubat 2019 - 17:21
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen askeri temalı dizisinin kadrosuna yeni bir isim katılıyor... Söz Linda karakteri ile diziye dahil olan Melis Birkan kaç yaşında, dizileri ve hakkında merak edilenler...

19-02/04/soz-linda-kim.jpg

Söz Linda kimdir?

Diziye yeni katılan Linda karakteri pek çok ülkede görev yapmış dünyaca ünlü ve yetenekli bir muhabirdir. Özellikle savaş muhabirliği üzerine çalışan ve bu konuda pek çok ödül almış olan Linda, dünya çapında kabul görmüş bir kişiliktir. Söz dizisinde Linda karakteri güzel oyuncu Melis Birkan tarafından canlandırılacak...

19-02/04/melis-birkan-kimdir.jpg

Melis Birkan kimdir?

15 Temmuz 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen güzel oyuncu an itibarıyla 36 yaşındadır. İlkokul, lise ve Mimar Sinan Üniversitesi'nde okuduğu seneler boyunca bale ile ilgilenen Melis Birkan modern dans eğitimi de almıştır. Issız Adam dizisinde canlandırdığı Ada karakteri ile izleyicinin beğenisini kazanmıştır. Günümüze dek pek çok dizi, sinema ve projede kendisini gösteren başarılı oyuncunun son projesi ise Söz dizisidir. 

19-02/04/soz-melis-birkan.jpg

Melis Birkan dizileri

-Çapkın
-İyi ki Varsın
-Köprü
-Ayışığı
-Bu Kalp Seni Unutur Mu?
-Avrupa Yakası (Konuk)
-Deli Saraylı
-İşler Güçler (Konuk)
-Leyla ile Mecnun
-Saklı Kalan
-46 Yok Olan

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin