Sıfır Bir 6. sezon bu akşam başlıyor!

Sevilen internet dizisi Sıfır Bir 6. sezonu ile bu akşam izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor...

Nurşah
08 Mayıs 2019 - 17:13
Gündem

Sayılı gün çabuk geçti! blutv'nin sevilen internet dizisi Sıfır Bir 6. sezonu bugün izleyici karşısına çıkacak. Savaş ve arkadaşlarının uyuşturucu ve kadın ticaretine karşı giriştikleri mücadeleyi konu edinen dizinin yeni sezonunda yine oldukça heyecanlı bölümler bizleri bekliyor!

19-05/08/sifir-bir-6-sezon-1-bolum-bugun.jpg

Sıfır Bir 6. sezon bu akşam başlıyor!

Cio ve Özgür'ün ölümünün ardından davasında tek başına kalan Savaş, geçtiğimiz sezon boyunca hapisteydi. Hapishane ağalarına ve uyuşturucu ticaretine karşı yaktığı direniş ateşi tüm koğuşa hatta cezaevine yayıldı... Bunlar olurken mahalleli ise yaşanan kayıpların ardından dostu bildikleri Gökhan'ın ihaneti ile yüz yüze geldiler...

19-05/08/sifir-bir-6-sezon-bugun-basliyor.jpg

Yeni sezonda ise artık taraflar belli! Gökhan ve yandaşlarına karşı birlik olan mahalleliyi oldukça heyecanlı anlar bekliyor. Savaş cephesinde ise hapishanedeki gerginlik iyice büyüyecek gibi görünüyor... Bir çırpıda biten 5. sezonun ardından Sıfır Bir 6. sezon ilk bölümü bu akşam saatler tam 19.01'i gösterdiğinde izleyici karşısında olacak. 

Sıfır Bir 6. sezon fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin