Sıfır Bir sinema filmi olacak! Çekimler ne zaman başlıyor?

Kendi başlarına çıktıkları yolda bir fenomen haline gelen Sıfır Bir dizisi sinema filmi oluyor! İşte detaylar...

Nurşah
14 Haziran 2019 - 11:01
Gündem

Geçtiğimiz çarşamba akşamı ekrana gelen 6. sezon 6. bölümü ile izleyicilerine veda eden Sıfır Bir dizisinden müjdeli haber geldi! Büyük bir ilgi ve heyecanla takip edilen dizinin sinema projesi de olduğu ortaya çıktı!

19-06/14/sifir-bir-sinema-filmi.jpg

Sıfır Bir sinema filmi oluyor

Sıfır Bir'in sevilen oyuncusu Savaş Satış ve dizide hem avukat karakterini canlandıran hem de dizinin yönetmen koltuğunda yer alan Kadri Beran Taşkın önceki gün Kayıt Dışı adlı programa konuştu... Bir hayalin peşinde yola çıktıklarını açıklayan Kadri Beran Taşkın, bundan sonraki planlarının sorulduğu soruya şu cevabı verdi:

Sıfır Bir benzeri projeler yapmaya devam edeceğiz. O dünyadaki dinamikleri anlatan başka hikayeler var. Sıfır Bir’i sinema filmine dönüştüreceğiz. Yazım aşamasındayız. Daha iyisini yapmak için her zaman çalışıyoruz.

Savaş Satış ise en büyük sorumluluklarının Sıfır Bir'i sinema filmi olarak izleyici karşısına çıkartmak olduğunu belirtti... Dizinin sinema filmi ile vizyona geleceği haberi ise, finalden beklediğini alamayan kimi izleyiciler için büyük bir heyecan yaratacak gibi görünüyor...

19-06/14/sifir-bir-sinema.jpg

Sıfır Bir sinema filmi ne zaman?

Röportaja katılan ikili, final bölümünün ardından heyecanla beklenen sinema filminin çekimlerinin ise yaz sonunda başlayacağını belirtiler... Bilindiği gibi Sıfır Bir ekibinden yepyeni bir dizi de izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor. Sokağın Çocukları dizisi de çok yakın bir zaman içerisinde blutv platformunda izleyicisi ile olacak...

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin