Sıfır Noktası dizisinin adı değişti! Hilmi Cem İntepe'nin yeni dizisinden ilk fragman yayınlandı!

TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkmak için son hazırlıklarını yapan Sıfır Noktası dizisinn adı değişti! Merakla beklenen diziden ilk fragman geldi!

Nurşah
24 Aralık 2018 - 09:48
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi gerçek bir hikayeye dayanacak ve sıcacık konusu ile izleyenlerine duygusal anlar yaşatacak gibi görünüyor. İlk olarak Sıfır Noktası ismi ile duyurulan dizide değişikliğe gidildi... Büyük bir merakla beklenen diziden ilk fragman ise yayınlandı!

 

Sıfır Noktası dizisinin adı değişti!

Tayanç Ayaydın, Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar, Vildan Atasever gibi sevilen isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Sıfır Noktası dizisinin ismi Tek Yürek olarak değiştirildi... Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı ile izleyici karşısına çıkan dizinin isim değişikliği de bu esnada belli oldu!

18-12/24/tek-yurek-yeni-dizi.jpg

Degas Film imzası taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda başarılı isim Mehmet Ada Öztekin yer alıyor. Bir umut hikayesinin anlatıldığı Tek Yürek dizisi kendilerinden umudun çoktan kesildiği gençlere fırsat tanıyan Halit'in ve o gençlerin duygu dolu hikayesini anlatacak... Tanıtım fragmanı ile dikkatleri üzerine toplayan dizi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyici karşısında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin