Sıfır Noktası dizisinin yönetmeni belli oldu!

TRT 1 ekranlarında önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan Sıfır Noktası dizisinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin yer alacak!


15 Kasım 2018 - 11:16
Magazin

Gerçek ve etkileyici bir hikayeye dayanan senaryosu ile izleyicileri büyük bir merakta bırakan Sıfır Noktası dizisinin yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu! Detaylar haberimizde yer alıyor!

 

Sıfır Noktası'nın yönetmeni Mehmet Ada Öztekin oldu!

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin olarak belirlendi. Mehmet Ada Öztekin geçtiğimiz dönemlerde büyük bir ilgi toplayan Kaybedenler Kulübü Yolda, Bodrum Masalı, Martıların Efendisi ve Devrim Arabaları gibi yapımlar ile kendisinden söz ettirmişti. 

 

Toplumun umudu kestiği bir grup gencin, kendilerine verilen destek ile büyük başarılar kazanmasını konu edinen dizinin başrol oyuncusu Survivor yarışma programı ile tanıdığımız genç yetenek Hilmi Cem İntepe yer alıyor. Kadroya ise son olarak Vildan Atasever'in katıldığı söyleniyor.

Hilmi Cem İntepe kimdir?

19 Mayıs Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. Üniversitedeki 2. yılında Muğla'dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin