Sıfırıncı Gün dizisinde üzücü veda... O isim diziden ayrılıyor!

TV8'in Çarşamba günleri yayınlanan yeni dizisi Sıfırıncı Gün, dördüncü bölümünden ilk ayrılığını yaşadı... Savaş Özdemir, bu akşam ekranlara gelecek bölümde son kez 'Sırtlan' rolünü canlandıracak. Peki Savaş Özdemir kim? Savaş Özdemir diziden neden ayrılıyor? Sıfırıncı Gün dizisi final mi oluyor? Sıfırıncı Gün hangi gün yayınlanıyor? Sıfırıncı Gün hangi kanalda yayınlanıyor? Sıfırıncı Gün konusu ne?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Acun Medya imzalı, Süleyman Mert Özdemir yönetmenliğindeki 'Sıfırıncı Gün' dizisinde bir ayrılık yaşanacak! 

Makedonya'dan gelen 'Sırtlan' karakterine hayat veren Savaş Özdemir'in rolü sadece dört bölüm sürebildi... Bu akşam ekrana gelecek bölümde 'Sırtlan' karakterinin ölüm sebebiyle rolünün sonlandırılacağı konuşuluyor. 

23-01/18/9zvw6.jpg

Savaş Özdemir kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Savaş Özdemir 1970 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İzmir Eşrefpaşa Lisesi’nden 1991 yılında mezun oldu ve aynı yıl Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu bölümünü kazandı. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuğu Bölümünden mezun olduktan sonra, 1997 yılında Devlet Tiyatrosuna girdi ve bu süre zarfında birçok oyunda oyuncu, yönetmen ve yazar olarak görev aldı.

Sıfırıncı Gün konusu ne? Uyarlama mı? 

Başarısızlığın sorumluluğunu ekibin iki gözde üyesi Özgür ve Mert üstlenir ve bir plan yaparlar. Amirleri Kadir de dosyanın peşini bırakmaz. Birbirleri için canlarını ortaya koyacak ekip, küllerinden doğmak ve intikamlarını alıp biraz olsun acılarını dindirebilmek için yeniden bir araya gelir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin