Simay Barlas'ın gözü hangi ünlü oyuncuda?

Yabani dizisinin Rüya'sı Simay Barlas, Pantene Kelebek Ödülleri'nde ödül almaya hazırlanıyor. Simay Barlas'ın gözü ise yükseklerde. Barlas hangi dünyaca ünlü oyuncunun yerinde olmayı istediğini söyledi? Simay Barlas kimdir? Yabani'nin Rüya'sı kim? Simay Barlas hangi dizilerde oynadı? Simay Barlas nereli? Simay Barlas hangi okuldan mezun?

Berfin Sengil
29 Kasım 2023 - 17:12
Magazin

FOX'ta yayınlanan 'Yabani' dizisinde Rüya karakterini canlandıran Simay Barlas, 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yükselen Yıldız" kategorisinde ödül almaya hazırlanıyor.

Bu arada Hürriyet gazetesiyle bir röportaj gerçekleştiren Simay Barlas samimi açıklamalarda bulundu. Barlas, "Ekranda gördüğünüz ve keşke bu rolü ben canlandırsaydım dediğiniz bir rol var mı" sorusunu da yanıtladı.

Hayali Natalie Portman'ın Rolü

Simay Barlas, "Benim çocukluk aşkım baledir. O yüzden 'Black Swan' filminde Natalie Portman’ın oynayıp Oscar kazandığı rolü oynamak isterdim. İzlediğimde çok etkilenmiştim zaten. Hâlâ ara ara sinema gecelerinde açarım. Eğer bir hakkım daha olsaydı da bunu 'La La Land'de Emma Stone’un rolünden yana kullanırdım" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin