Sin City dizi oluyor!

2005 ve 2014 senelerinde olmak üzere iki kez beyaz perdeye uyarlanan neo-noir tarzındaki Sin City de dizileştirilen yapımlar arasına katılmaya hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
01 Haziran 2017 - 12:03
Gündem

Frank Miller tarafından oluşturulan ezber bozan aynı isimli çizgi roman serisinden Frank Miller ve Robert Rodriguez yönetmenliğinde 2005 ve 2014 senelerinde olmak üzere iki kez beyaz perdeye uyarlanan neo-noir tarzındaki "Sin City (Günah Şehri)" de dizileştirilen yapımlar arasına katılmaya hazırlanıyor.

SIN CITY DİZİ PROJESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Deadline'ın haberine göre; TWC/Dimension, ikonik çizgi roman serisi Sin City'yi televizyon ekranlarına uyarlamak için çalışmalara başladı.

Sin City'nin dizi halinin filmlerdeki Sin City evreninin zaman çizelgesi ve karakterlerinden farklılıklar göstereceği belirtiliyor.

17-06/01/sin-city-2.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Kariyerinde The Shield, The Walking Dead ve The Omen gibi dizilerin ekibinde showrunner olarak görev yapmış Glen Mazzara'nın yazarlığını yapacağı projede Underworld, Sleepy Hollow ve Lucifer gibi yapımlarda yönetmenlik yapan Len Wiseman yönetmen koltuğunda oturan isim olacak.

Stephen L'Heureux (Sin City: A Dame To Kill For), Miller, Mazzara, Wiseman ve Bob & Harvey Weinstein ise dizinin yapımcı kadrosunu oluşturuyor.

17-06/01/sin-city-cizgi-roman.jpg

Projenin hangi kanalda ya da platformda yayınlanacağı şimdilik belirsiz. Bu konuda yapımcıların görüşmelere başladığı belirtiliyor.

Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

"Sin City (2005)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin