Sinem Kobal'dan Kenan İmirzalıoğlu itirafı!

İbrahim Selim’in YouTube kanalında yayınlanan "İbrahim Selim’le Bu Gece" programına katılan Sinem Kobal, oyunculuğun yanı sıra özel hayatıyla ilgili de çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu'na ilk gördüğünde nasıl aşık olduğunu da açıkladı. İşte Sinem Kobal'dan samimi açıklamalar...

ozan
24 Ekim 2023 - 12:01
Magazin

"İbrahim Selim’le Bu Gece" programının konuğu olan Sinem Kobal, hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Ekranları özlediğini söyleyen Kobal, kendisini heyecanlandıran bazı projelerin olduğunu ancak henüz netleşmediği söyleyemediğini belirtti.

'ENERJİSİYLE ÇARPILDIM'

Özel hayatı ve eşi Kenan İmirzalıoğlu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kobal, "Kenan’ı ilk gördüğümde enerjisiyle çarpıldım" dedi.

23-10/24/can_3594.JPG

'NE KADAR SEVGİ, SAYGI, EMEK PAYLAŞTIĞINLA İLGİLİ'

Evlilik hakkındaki görüşlerini ise güzel oyuncu şu sözlerle anlattı:

"Bence mesele evlilik değil, mesele hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığında.  Ne kadar sevgi, saygı, emek paylaştığınla ilgili. O sevgi ve emek varsa o yolda evlilik de güzel oluyor, sevgililik de güzel oluyor… Birbirini seven iki ruh karşılaştığında o emeği vermek istiyor ve evlilik de güzel bir yol çiziyor aslında…Aile oluyorsun, kökleniyorsan. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini koruyor"

23-10/24/can_4094.jpg

'HAYATIMIN KIRILMA NOKTALARI...'

Sinem Kobal, "Selena benim için çok özel bir proje, bambaşka bir şeydi; hâlâ yeri ayrı. YouTube’da hâlâ inanılmaz izlenme oranları var. Şu anda 4-5 yaşındaki çocuklar yanıma Selena diye geliyor… Çocukların kalbine yer etmiş bir iş yapabilmek çok özel. Hayatımın kırılma noktaları; Selena ve kendimi sinema perdesinde izlediğim Okul filmidir." diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin