Sipahi 1. Bölümüyle izleyicisini oldukça heyecanlandıracak!

Show TV'nin CNP Film imzalı yeni dizisi Sipahi Pazartesi günü izleyicisiyle buluşuyor. Peki Sipahi'nin 1. bölümünde neler olacak? Sipahi'nin konusu ne? Sipahi'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Sipahi dizisi nerede çekiliyor?

Volkan Usta
09 Aralık 2022 - 10:05
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelecek olan, yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı Sipahi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. İlk bölümüyle Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak olan dizi, zengin oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesi ve görkemli prodüksiyonuyla dikkat çekiyor.

22-12/09/sipahi-10.jpg

Yayınlanan tanıtımlarıyla izleyenlerin büyük beğenisini toplayan dizi ekrana gelecek ilk bölümüyle nefesleri kesecek. İlk bölüm çekimleri İstanbul, Gaziantep ve Berlin’de tam dört haftada tamamlanan dizi için ekip büyük bir titizlikle çalıştı. Kamera arkasında 125 kişinin görev aldığı dizinin ön hazırlık çalışmaları dört ayda tamamlandı.

22-12/09/sipahi-7.jpg

ÇEKİMLER MİT BİNASI’NDA YAPILDI!

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım) ile kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonları konu alan dizide İstanbul’da yer alan MİT binası kullanıldı ayrıca tarihi bir mekanda sıfırdan MİT operasyon merkezi kuruldu.

22-12/09/sipahi-8-1670573698.jpg

Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım), Canan Doğan (Özge Gürel), Yıldırım Bozok’un (Kerem Alışık) evleri karakterlerine uygun bir şekilde sıfırdan dekore edildi.

22-12/09/sipahi-5.jpg

Yüksek tempolu aksiyon sahneleriyle dikkat çekecek yapımda oyuncular aylar öncesinde Kazakistan’dan gelen özel ekipten yakın dövüş, silah ve atış dersleri alarak rollerine hazırlandı. 1500’e yakın figüranın sadece ilk bölümde yer aldığı dizide 100’den fazla çeşitli silahlar ve Skorzky helikopterler kullanıldı.

22-12/09/sipahi-6-1670573615.jpg

Dizinin konusuna gelince; Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir.

22-12/09/sipahi-13.jpg

Türk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.

22-12/09/sipahi-9.jpg

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın  üstlendiği Sipahi’nin güçlü oyuncu kadrosunda; Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektas, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam İnan, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi başarılı isimler yer alıyor.

22-12/09/sipahi-4-1670573677.jpg

Sipahi” Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin