Sipahi dizisi yayın tarihi belli oldu! 12 Aralık'ta başlıyor!

Show Tv'nin Kaan Yıldırım ve Özge Gürel'in başrolünde olduğu yeni dizisi Sipahi'nin yayın günü tarihi belli oldu! Sipahi dizisi ne zaman başlayacak? Sipahi dizisi konusu ne? Sipahi dizisi oyuncuları kimler? Sipahi dizisi 1. Bölüm fragmanı yayında! Sipahi dizisi izle!

Show TV’de ekrana gelecek olan, yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı, yılın iddialı yapımı “Sipahi”nin yayın tarihi belli oldu. Sipahi büyük merakla beklenen ilk bölümüyle 12 Aralık Pazartesi günü izleyiciyle buluşuyor.

22-11/30/sipahi-1-1669835394.jpg

ÇEKİMLER BERLİN, GAZİANTEP VE İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİ!

Yayınlanan yeni tanıtımda çekimleri Berlin, Gaziantep ve İstanbul’da gerçekleşen yüksek tempolu sahneler izleyenleri hayran bıraktı. Tanıtımda; Milli İstihbarat Teşkilatı’nın ülkeyi tehdit eden karanlık güce karşı, Yıldırım Bozok (Kerem Alışık) önderliğinde harekete geçtikleri sahneler ekrana geldi. Korkut Ali Türkoğlu’nun (Kaan Yıldırım) çatışma sahneleri büyük beğeni toplarken Canan (Özge Gürel) ve Ali’nin (Kaan Yıldırım) birbirlerine silah doğrulttuğu anlar büyük merak uyandırdı. Zengin oyuncu kadrosu, merak uyandıran hikayesi ve görkemli prodüksiyonuyla beğeni toplayan dizi için şimdiden geri sayım başladı.

22-11/30/sipahi-3.jpg

Sipahi dizisinin konusu nedir?

Dizinin konusuna gelince; Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir. Türk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.

22-11/30/sipahi-2.jpg

Sipahi dizisi 1. Bölüm fragmanı yayında!

İLGİLİ İÇERİK

Senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Hakan İnan’ın üstlendiği Sipahi’nin güçlü oyuncu kadrosunda; Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy, İsmail Düvenci ve Selçuk Borak gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sipahi” 12 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin