Siren 2. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hikayesi bir denizkızı efsanesinden ilham alan Freeform'un Siren dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Siren 2. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Freeform'un gizem-gerilim yüklü dizisi "Siren" geride bıraktığımız hafta "Oil & Water" isimli bölümle ekranlara geldi.

SIREN 2. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ryn, kendisini ve lideri olduğu sürüsünü halktan gizlemenin giderek zor hale gelmesi nedeniyle karada barındırmaları için başka bir çözüm bulmaları gerektiğine karar verir. Ben, erkeklerin karada nasıl davrandıkları ve neler yaptıkları konusunda Levi'ye akıl hocalığı yapmaya başlar. Maddie ise annesinin ortaya çıkıp hayatına yeniden girmesinin getirdikleriyle başa çıkmaya çalışmaktadır.

SIREN 2. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, sezonun dördüncü bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting oranı ve 0.52 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

19-02/18/siren-2x05-foto-3.jpg

Geçtiğimiz hafta en az izleyici toplayan bölümüyle reytinglerde hayal kırıklığı yaratan dizi, bu hafta %20 oranında bir yükselişle biraz toparlandı.

SIREN 2. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Ellen S. Pressman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Primal Instincts" 21 Şubat 2019 Perşembe akşamı Freeform ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

SIREN 2. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Ryn (Eline Powell), karaya daha kolay uyum sağlayabilmeleri için deniz kızlarına insanları ve insanların yaşayışlarını öğretmeye devam eder.

Deniz kızları içinde bazılarının kendisine karşı direnmeye başlaması Ryn'ın insan olma, insan gibi yaşama konusunu fazla ileriye götürüp götürmediğini sorgulamasına neden olur.

19-02/18/siren-2x05-foto-6.jpg

Maddie (Fola Evans-Akingbola), annesine yardım etmeye çalışırken kendisini tehlikeli bir durum içinde bulur.

Bu arada Ben (Alex Roe) ve Xander (Ian Verdun) yeniden birlikte çalışma konusunda uzlaşmaya varırlar ve deniz kızı sürüsünü tekrar suya sokabilmenin yollarını aramaya başlarlar.

SIREN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-02/18/siren-2x05-foto-5.jpg

19-02/18/siren-2x05-foto-4.jpg

19-02/18/siren-2x05-foto-2.jpg

19-02/18/siren-2x05-foto-1-1550446592.jpg

"Siren" 2. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin