Siren 2. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Bir denizkızı efsanesini konu alan gizem-gerilim dizisi Siren'ın yeni bölümünde neler olacak? Siren 2. sezon 6. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

Freeform'un gizem-gerilim yüklü dizisi "Siren" geride bıraktığımız hafta "Primal Instincts" isimli bölümle ekranlara geldi.

SIREN 2. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ryn, karaya daha kolay uyum sağlayabilmeleri için deniz kızlarına insanları ve insanların yaşayışlarını öğretmeye devam eder. Ryn'ın insan olma, insan gibi yaşama konusunu fazla ileriye götürüp götürmediği sorgulanmaya başlanırken, sürü içinde bazılarının Ryn'a karşı gelmeye başladığı görülür.

Maddie, annesine yardım etmeye çalışırken kendisini oldukça tehlikeli bir durum içinde bulur. Bu arada Ben ve Xander yeniden birlikte çalışma konusunda uzlaşmaya varıp deniz kızı sürüsünü tekrar suya sokabilmenin yollarını aramaya başlarlar. Ancak öğrendikleri gerçek şaşırtıcıdır.

19-02/27/siren-2-sezon-6-bolum-foto1.jpg

SIREN 2. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, sezonun beşinci bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting ve 0.50 milyon izleyici rakamlarını elde ederken geçtiğimiz haftaya benzer bir ekran performansı göstermiş oldu.

SIREN 2. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

David Grossman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Distress Call" 28 Şubat 2019 Perşembe akşamı Freeform ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

SIREN 2. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Dale (Gil Birmingham), Maddie (Fola Evans-Akingbola) ve Ryn'ın (Eline Powell), Susan'ın (Garcelle Beauvais) geçmişinin bir parçası olan adamla karşılaşmalarının ortaya çıkardığı olumsuz sonuç ve izlerin üstesinden gelmekle uğraşır. Ryn'ın Maddie'yi kurtarmak için gücünü orantısız kullanmasının ölüme sebebiyet vermesi nedeniyle Dale odada yaşananlara intihar süsü vermeye çalışır.

19-02/27/siren-2-sezon-6-bolum-foto4.jpg

Katrina (Aylya Marzolf), karada Ryn ve insan arkadaşları için tehlike yaratmaya devam eder.

Amacına ulaşmak için hem deniz kızlarına hem insanlara karşı şiddet uygulama yöntemini de kullanan Katrina, Ryn'ın zayıflığını ve insanlara olan yakınlığını koz olarak kullanıp sürünün geri kalanını kendi tarafına çekebilmek için ikna turlarına devam eder.

SIREN YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-02/27/siren-2-sezon-6-bolum-foto2.jpg

19-02/27/siren-2-sezon-6-bolum-foto3.jpg

"Siren" 2. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin