Kuzgun Bora (Ahmet Varlı) kimdir?

Kuzgun dizisinin yeni karakteri Bora (Ahmet Varlı) kimdir?

Nurşah
27 Şubat 2019 - 14:38
Yeni Bölüm

Barış Arduç ve Burcu Biricik'in başrollerinde yer aldığı Ay Yapım imzası taşıyan dizide yeni bir karakter ile tanışacağız. Kuzgun Bora karakterini canlandıran Ahmet Varlı kimdir? Hakkında merak edilenler...

19-02/27/kuzgun-bora-ahmet-varli.jpg

Kuzgun Bora kimdir?

Sevilen dizide Bora karakterini Şeref'in oğlu olarak izleyeceğiz. Kuzgun'a 3. bölümde katılacak olan Bora tüm dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Bu karakter Ahmet Varlı tarafından canlandırılmaktadır...

 19-02/27/kuzgun-ahmet-varli-kim.jpg

Ahmet Varlı kimdir?

1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Ahmet Varlı, Maltepe Üniversitesi bünyesinde Güzel Sanatlar Fakültesi bölümünde Oyunculuk okuyarak başarılı bir şekilde mezun olmuştur. İlk oyunculuk kariyerine 2008 yılında Şeytanın Pabucu adlı sinema filmi ile adım atan Varlı ardından; Doktorlar, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Yerden Yüksek, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Benim İçin Üzülme, Yılanların Öcü dizilerinde rol alarak başarısını kanıtlamıştır. Başarılı oyuncu son olarak Kuzgun dizisinde Bora karakterini canlandırmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin