Siren 3. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Ryn, Ben ve Maddie kendilerine yeni müttefikler edinmek için harekete geçerler! Freeform'un denizkızı temalı gerilim dizisi Siren'ın yeni bölümünde neler olacak? Siren 3. sezon 7. bölüm konusu, fotoğrafları ve fragmanı...

Freeform'un denizkızı temalı doğaüstü-gerilim dizisi "Siren" geçtiğimiz hafta "The Island" isimli sezonun altıncı bölümüyle ekranlara geldi.

SIREN 3. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan son bölümde; Ryn, Tia'nın ölümcül saldırısından kaçan yaralı deniz kızlarının sığındığı adayı keşfeder ve onlara yardımcı olmak için Ben ile Xander'a haber verir. Adaya gelen Ben ve Xander, kendilerini Tia'nın yandaşlarıyla girdikleri bir savaşın içinde bulurlar. Bu arada Ted aile kökenini derinlemesine araştırmaya başlar. Maddie, Robb'un sorulardan kaçınmaya çalışırken; Robb ile ilgili büyük sır ortaya çıkar.

20-05/07/siren-3x07-foto1.jpg

SIREN 3. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Amanda Row'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.10 reyting ve 0.340 milyon izleyici rakamlarını elde ederken sezon ortalamasına yakın bir ekran performansı sergiledi.

Siren'ın üçüncü sezonu 10 bölümden oluşuyor. Sezon finali bölümü "The Toll of the Sea" 28 Mayıs 2020'de yayınlanacak.

SIREN 3. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi, Gavin Johannsen'in senaryosunu kaleme aldığı sezonun yedinci bölümü "Northern Exposure" ile 07 Nisan 2020 Perşembe akşamı Freeform ekranlarında olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/07/siren-3x07-foto2.jpg

SIREN 3. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Ryn (Eline Powell), Ben (Alex Roe) ve Maddie (Fola Evans-Akingbola); Tia (Tiffany Lonsdale) ile mücadele etmek için kendi taraflarına yeni müttefikler katmalıdır ve bunun için harekete geçerler.

Donna'nın (Sibongile Mlambo) yansımasını gören Helen (Rena Owen) bazı cevaplar ister.

Bu arada Tia savaşta kullanacağı tehlikeli silahları ele geçirir.

"Siren" (Freeform) 3. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin