Vagrant Queen 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Lazaro gücünü iyice yükseltmeye başlayıp herkese meydan okur! Syfy bilim-kurgusu Vagrant Queen'in yeni bölümünde neler olacak? Vagrant Queen 1. sezon 6. bölüm yayın tarihi, fragmanı, konusu...

Syfy'ın bilim-kurgu dizisi "Vagrant Queen" son olarak sezonun beşinci bölümü "Temple of Doom" ile ekranlara geldi.

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vagrant Queen'in hikayesi şöyle: Çocuk kraliçelikten öksüz bir yetime dönüşüp kaçak hayat yaşamaya başlayan Elida için her şey arasının bozuk olduğu eski arkadaşı Isaac'in, annesi Xevelyn'in hala hayatta olduğunu iddia etmesiyle değişir. Yeni yol arkadaşları haline gelen Isaac ve Amae ile birlikte eski krallığının tehlikeli kalbine geri dönmek durumunda kalan Elida, çocukluğundan bu yana ezeli düşmanı olan Komutan Lazaro'nun eline düşmeden annesine ulaşmaya çalışır.

Yayınlanan son bölümde; ekip, beklenmedik durumlarla karşılaşacağı Wix'e iniş yapar. İhanet, kanlı bir hesaplaşmaya sahne olur.

20-05/07/vagrant-queen-1x06-foto1.jpg

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Natalie Haarhoff & Cindy Lee'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.04 reyting oranı ve 0.168 milyon izleyici elde ederek şimdiye kadarki en düşük reytinglerini ortaya koydu.

Vagrant Queen'in ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Natalie Haarhoff'un (Harvest) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "Requiem for Republic" 07 Mayıs 2020 Perşembe akşamı Syfy ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/07/vagrant-queen-1x06-foto2.jpg

VAGRANT QUEEN 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Takım, Wix'in tehlikelerinden kaçınmaya çalışırken bir yandan da uzay gemilerini tamir etmek zorundadır.

Bu arada Lazaro gücünü iyice yükseltmeye başlayıp herkese meydan okur.

Oyuncu Kadrosu: Adriyan Rae (Elida), Tim Rozon (Isaac), Alex McGregor (Amae), Paul du Toit (Lazaro), Colin Moss (Hath)

"Vagrant Queen" (Syfy) 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin