Netflix fantastik dizisi Cursed için yepyeni kareler! Cursed nasıl bir dizi?

Netflix'in yaz döneminde ekranlara getireceği fantastik türdeki Cursed dizisinden detaylar ve görseller gelmeye devam ediyor! 13 Reasons Why ile tanınan Katherine Langford'lu diziden yeni görsellere göz atmaya ne dersiniz...

"Bu yaz, bir efsane doğacak!" Netflix'in fantastik türdeki yeni dizisi "Cursed"den haberler gelmeye devam ediyor.

CURSED DİZİSİNDEN YEPYENİ KARELER!

13 Reasons Why'ın baş kahramanı Hannah Baker'e hayat veren Katherine Langford'u başrolde izleyeceğimiz Kral Arthur efsanesinin yeni uyarlaması Cursed için yeni kareler yayınlandı. Dizinin tanıtım karelerini yazımız içeriğinde bulabilirsiniz.

Frank Miller & Tom Wheeler ikilisinin aynı isimdeki çizimli romanından esinlenerek hazırlanan dizinin hikayesi; genç Nimue'nin Merlin'i bulmak ve kadim bir kılıcı teslim etmek için paralı asker Arthur ile iş birliği yapmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

20-05/08/cursed-netflix-foto1.jpg

CURSED NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

New York Times'ın çok satan romanından uyarlanan yapımın konu özeti şu şekilde: Nimue, nam-ı diğer "Lady of the Lake"in gözünden anlatılan ve Kral Arthur efsanesinin yeni bir uyarlaması niteliğinde olan Cursed'in hikayesi; gizemli ve özel güçlere sahip Nimue'nin 'Gölün Kraliçesi'ne dönüşümünü konu ediniyor.

Nimue, annesinin ölümünün ardından Merlin'i bulmak ve eski kadim bir kılıcı teslim etmek amacıyla mütevazı paralı asker Arthur ile beklenmedik bir ortaklık kurar. Çıktığı bu serüvende ürkütücü Kırmızı Paladinler ve suç ortakları Kral Uther karşısında bir direniş ve cesaret sembolü haline gelir. Doğanın yok edilmesi, anlamsız savaşlar, din terörü ve imkansızı başarmak için cesur bir lider olmak gibi şimdiki zamana aşina temaları da kapsayan Cursed bir yandan da bir yetişkinliğe geçiş öyküsü olarak nitelendirilebilir.

CURSED OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Cursed'in oyuncu kadrosu şu şekilde:

- Katherine Langford (Nimue)
- Devon Terrell (Arthur)
- Gustaf Skarsgård (Merlin)
- Peter Mullan (Father Carden)
- Shalom Brune-Franklin (Igraine)
- Daniel Sharman (Weeping Monk)
- Sebastian Armesto (Kral Uther Pendragon)
- Matt Stokoe (Gawain)
- Lily Newmark (Pym)
- Billy Jenkins (Squirrel)
- Bella Dayne (Red Spear)

20-05/08/cursed-netflix-foto2.jpg

İlk sezonu 10 bölümden oluşan yapımın bölüm isimleri ise şöyle sıralanıyor: "Alone", "Bring Us In Good Ale", "Cursed", "Festa and Moreli", "Nimue", "Poisons", "Queen of the Fey", "The Joining", "The Red Lake", "The Sacrifice"

Yazar ekibini Tom Wheeler, Janet Lin, William Wheeler, Robbie Thompson, Rachel Shukert ve Leila Gerstein'in oluşturduğu Cursed'in resmi yayın tarihi önümüzdeki haftalarda duyurulacak.

"CURSED"DEN DİĞER TANITIM KARELERİ

20-05/08/cursed-netflix-foto4.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto5.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto6.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto7.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto8.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto9.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto10.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto11.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto12.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto13.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto14.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto15.jpg

20-05/08/cursed-netflix-foto16.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin