Gizem-gerilim türündeki Netflix dizisi The Woods 12 Haziran'da başlıyor! Orman nasıl bir dizi?

Harlan Coben romanından uyarlanan "The Woods (Orman)" dizisi 12 Haziran 2020'de başlıyor! Suç, gizem ve gerilim öğelerini harmanlayan hikayeye sahip dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

İlk duyurusu geçtiğimiz yılın sonbahar döneminde yapılan gizem-gerilim türündeki Netflix dizisi "Orman (The Woods)"un ne zaman başlayacağı belli oldu!

THE WOODS DİZİSİ 12 HAZİRAN 2020'DE NETFLIX'TE!

Takvimlerinizi hazırlayın! Kitapları dünya çapında 70 milyonun üzerinde baskı sayısına ulaşan Harlan Coben'in (Safe, The Stranger) aynı isimdeki romanından uyarlanan Polonya menşeli dizi 12 Haziran 2020'de başlayacak.

Duyuruyu Harlan Coben şahsi sosyal medya hesabından aşağıdaki şekilde gerçekleştirdi:

20-05/08/the-woods-twitter-tarih-duyurusu.jpg

ORMAN (THE WOODS) NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Sezonu toplam 6 bölümden oluşan The Woods'un hikayesi; Varşova'da bir savcı olan Paweł Kopiński'nin bulunan bir ceset ile 25 yıl önce ortadan kaybolan kız kardeşi arasında bir bağlantı bulunmasıyla umutlanması üzerine şekillenen olaylara odaklanıyor. Hikaye 1994 ve 2019 senesi olmak üzere iki farklı zaman diliminde ele alınıyor.

Paweł Kopiński, 25 yıl önce bir yaz kampında ormanda kaybolup bir daha bulunamayan kayıp kız kardeşinin yasını tutmaya devam etmektedir. Onunla birlikte ortadan kaybolan oğlanın bir cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkarılmasının ardından, oğlanı kızın kaybolmasıyla ilişkilendiren kanıtlar su yüzüne çıkar. Kız kardeşinin hala yaşıyor olabileceğine dair umutlar artarken ailesinin geçmişine ait tehlikeli sırlar, Paweł'in bir arada tutmaya çalıştığı her şeyi darmadağın etmek üzeredir.

20-05/08/the-woods-netflix-foto1.jpg

The Woods'un oyuncu kadrosu Grzegorz Damięcki, Agnieszka Grochowska, Jacek Koman, Ewa Skibińska, Magdalena Czerwińska, Adam Ferency, Przemysław Bluszcz, Dorota Kolak, Izabela Dąbrowska, Piotr Głowacki, Cezary Pazura, Arkadiusz Jakubik gibi isimlerden oluşuyor.

Polonya Film Enstitüsü tarafından maddi olarak desteklenen yapımın uyarlama senaryosunu Agata Malesińska ve Wojtek Miłoszewski ikilisi gerçekleştirirken; Leszek Dawid (Sen Tanrısın) ve Bartosz Konopka (Rabbit à la Berlin) ise yönetmen koltuğunda oturan isimler.

20-05/08/orman-dizi-netflix.jpg

Anna Nagler (En Soğuk Oyun) projenin yaratıcı sorumluluğunu üstlenirken; Andrzej Muszyński ile Harlan Coben ise baş yapımcılar olarak künyede yer alan isimler.

"THE WOODS" DİZİSİNDEN DİĞER TANITIM KARELERİ

20-05/08/the-woods-netflix-foto2.jpg

20-05/08/the-woods-netflix-foto3.jpg

20-05/08/the-woods-netflix-foto4.jpg

20-05/08/the-woods-netflix-foto5.jpg

20-05/08/the-woods-netflix-foto6.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin