'Sırrını Biliyorum' filmine oyunculu gösterim yapıldı

Reha Özcan, Beren Gençalp, Alihan Türkdemir, Arzu Surici'nin katıldığı gösterimle Sırrını Biliyorum filmi seyirciyle buluştu. Sırrını Biliyorum ne anlatıyor? Sırrını Biliyorum oyuncuları kimler? Sırrını Biliyorum ne zaman vizyona girecek? Sırrını Biliyorum uyarlama mı?

Sinema dünyasının naif hikayelerinden ‘Sırrını Biliyorum’un Bursa Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi’ndeki seyircili gösterimi büyük ilgi gördü. Bursa'daki özel gösterimde, oyuncular ve seyirciler bir araya geldi.

Filmin oyuncularından Reha Özcan, Beren Gençalp, Alihan Türkdemir, Arzu Surici'nin katıldığı gösterim gecesinde sinemaseverler, tebessüm ve gözyaşları arasında yoğun duygu geçişleriyle filmi izledi. Duygu ve düşüncelerini aktaran film oyuncuları, senaryodan çok fazla etkilendiğini belirtirken, Bursa'da çekilmesinin ayrı bir güzelliği olduğunu ifade etti. Oyuncular oynadıkları karakterlerle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşırken, filmin çocuk oyuncularının başarılı performansları büyük alkış aldı.

Yapımcılığını Trio Pictures / Ali Ertem, Veysel Dalgıç’ın üstlendiği, Battal Karslıoğlu’nun yönettiği Sırrını Biliyorum’un senaryosunda, Battal Karslıoğlu ile Ebru Erdemoğlu’nun imzası bulunuyor.

Sırrını Biliyorum Hakkında

Film, küçük bir kız çocuğunun hayalini gerçekleştirmek için kalbinin derinliklerinden en saf duygularla komşusu olan ‘gizemli bir adam’ ile anlaşma yapmaya çalışmasıyla izleyiciyi kendisine bağlıyor. Beynindeki tümör nedeniyle ölümle burun buruna gelen annesi olan Roza'yı (Didem Balçın) bir vampirin ısırmasını ve onun da ölümsüz olmasını sağlamak için ‘kendince’ çözümler bulan Nora (Beren Gençalp), neyin içine girdiğinin hiç de farkında değildir. Karanlık geçmişinden kurtulmaya ve kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Kenan (Timur Acar)'ın tek hayali; huzurevinde yatan annesini alarak uzaklara gitmektir. Kendisini vampir zanneden minik kızın hayalini yerle bir etmemekle, bir türlü peşini bırakmayan geçmişi arasında kalan Kenan, bir karar vermek zorundadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin