Sis çöküyor! Amazon'dan doğaüstü bir gerilim dizisi: "The Rig"

Gizemli ve her yeri saran sisin ardından hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Amazon'un doğaüstü gerilim dizisi "The Rig"i tanıyalım...

Online yayın platformu Amazon'dan doğaüstü bir gerilim dizisi geliyor: "The Rig"

DOĞAÜSTÜ BİR GERİLİM DİZİSİ: THE RIG

John Strickland'in (Line Of Duty, Bodyguard) yönetmenliğini üstlendiği The Rig'in sezonu 6 bölümden oluşuyor.

Yazar David Macpherson ve İngiliz yapımcı şirket Wild Mercury Productions'ın (Troy: Fall Of A City, Humans) arkasında olduğu dizinin çekimlerine gelecek yıl içinde Edinburgh'daki yeni film ve TV stüdyosu alanı FirstStage Studios'ta başlanacak.

İskoçya'da çekilen ilk Amazon orijinal dizisi olacak The Rig'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları ise devam ediyor ve kadro yakın bir zamanda duyurulacak.

20-11/03/the-rig-1604413278.jpg

THE RIG NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Peki, The Rig'de izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Hikaye; Kuzey Denizi'nin tehlikeli sularında, İskoç kıyılarında konuşlanmış Kishorn Bravo petrol platformu merkezli olup burada görevli mürettebat anakaraya döneceği zaman, platformun içinden gizemli ve etrafı saran bir sis geçer ve kendilerini bir anda kıyı ve dış dünya ile tüm iletişimlerinden kopuk durumda bulurlar.

Mürettebat bu gücü neyin tetiklediğini ve yönlendirdiğini keşfetmeye çalışırken bağlar kopar, bağlılıklar şekillenir ve kuşaksal sorunlar açığa çıkar.

Bravo mürettebatı bundan sonra hem sadakatlerinin hem de dayanıklılıklarının sınırlarını zorlamaya, hayal güçlerinin ötesindeki güçlerle yüzleşmeye sürükleneceklerdir.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Yazar ekibinde ayrıca Meg Salter ve Matthew Jacobs Morgan'ın; yapımcı olarak Suzanne Reid'in (Trust Me), kast yönetmeni olarak Kelly Valentine-Hendry'nin (Broadchurch, Fleabag) yer aldığı projenin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Derek Wax (Humans) ve John Strickland bulunuyor.

20-11/03/prime-video.jpg

Prime Video Avrupa Amazon Orijinal Yapımlar Direktörü Georgia Brown yeni dizi projeleri ile ilgili "The Rig, ustalıkla anlatılan harika bir hikaye. Doğa ve çevre hakkında, hayatta kalmak ve insan olmak için ne yapılması gerektiği hakkında sorgulayıcı sorular soruyor, bu da şu anda yaşadığımız dünya ile ilgili çok uygun hissettiriyor. Diziyi büyüyen Birleşik Krallık yapımı Amazon orijinal yapımları listemize eklemekten mutluluk duyuyoruz" derken Wild Mercury'den Derek Wax ise şunları söylüyor:

"The Rig karakter odaklı, yüreklere etki eden aksiyon ve cesarete sahip, orijinal fikirlerle dolu destansı bir gerilim. Ve onu hayata geçirmek için Amazon Prime Video ile çalışmaktan çok memnunuz. David Macpherson, Kuzey Denizi'ndeki bir petrol platformundaki hayatı olağanüstü özgünlükle yakalıyor. Onunla, yönetmen John Strickland ve yaratıcı ekibimizle çalışmak heyecan verici."

The Rig'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin