Koronavirüs dönemi komedi dizisi Connecting yayın akışından çıkarıldı! Şimdi ne olacak?

NBC kanalının salgın dönemi komedi dizisi Connecting yayın akışından çıkarıldı. Peki, bu ne anlama geliyor? Dizinin 2. sezonu olmayacak! Detaylar...

NBA kanalının koronavirüs dönemi komedi dizisi "Connecting" yayın akışından çıkardıldı.

CONNECTING İPTAL EDİLDİ!

Böylelikle dizinin iptal edildiğini söyleyebiliriz. 08 Ekim 2020'de yayın hayatına başlayan ve şimdiye kadar dört bölümü yayınlanan dizinin ilk sezonunun henüz yayınlanmayan bölümlerine ise Peacock ve NBC.com platformlarından ulaşılabilecek.

Şimdiye kadar yayınlanan bölümleri ile izlenme oranlarında (canlı+7 günlük) 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.1 milyon izleyici ortalaması elde edebilen yapım vasat rakamlar ortaya koyabildi.

20-11/03/connecting-afis.jpg

19 Kasım'a kadar olan süreçte NBC'nin Connecting'i yayınladığı zaman diliminde kanalın bir diğer komedi dizisi Superstore'un bölümlerine yer verilecek.

"CONNECTING" KONUSU VE KADROSU

Blindspot yaratıcı/yürütücü yapımcısı Martin Gero, Brendan Gall ve Universal Television'ın arkasında olduğu The Connecting'in hikayesi ülkedeki COVID-19 salgınının arka planında geçerken; izleyiciler bu koşullarda görüntülü sohbet uygulaması aracılığıyla bağlantıda kalmaya çalışan bir grup arkadaşın hayatından kesitlere tanıklık ediyor.

Otmara Marrero (Annie), Preacher Lawson (Ben), Shakina Nayfack (Ellis), Parvesh Cheena (Pradeep), Ely Henry (Rufus), Jill Knox (Michelle) ve Keith Powell (Garrett) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

20-11/03/connecting-dizisi.jpg

Connecting'in ortak yaratıcısı Gero bu yılın başlarında Universal Television ile kapsamlı bir anlaşmaya imza atmıştı. Gero'nun, yazar Alex Berger ile birlikte hazırladığı gazetecilik temalı bir drama da dahil olmak üzere NBC için geliştirmekte olduğu birçok projesi bulunuyor.

"Connecting" (NBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin