Merve Mutlu
04 Kasım 2020 - 11:23
Gündem

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yapacağı, Melis Civelek'in kaleme aldığı ve BKM yapım tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizi Sol Yanım'ın merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. 

20-11/04/sol-yanim.png

Özge Yağız, Deniz Barut, Cemre Baysel, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin ve Defne Samyeli'nin oyuncu kadrosunda buluştuğu yeni dizinin çalışmaları devam ediyor. Başarılı isimleri bir araya getiren yeni sezonun iddialı dizisinin erkek başrolü de Tolga Mendi oldu.

Sol Yanım dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

20-11/04/sol.png

Zenginliğin tüm ihtişamını yaşadıktan sonra bir mahallede yeni hayatına alışmaya çalışan anne ve kızın sırlarının yanı sıra, görkemli ve mutlu bir hayatın simgesi olan Kutlusoy ailesinin sırlarının birbirine nasıl düğümlendiğini konu alacak olan Sol Yanım dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. 

Sol Yanım ilk tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin