Siyah ve Beyaz Netflix'te yayınlandı! Passing nasıl bir yapım?

Tessa Thompson ve Ruth Negga'nın başrolleri paylaşmış olduğu ırksal kimlik temalı drama "Siyah Beyaz (Passing)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu...

"Hiçbir şey siyah ve beyaz değil..."

Tessa Thompson ve Ruth Negga'nın başrolleri paylaşmış olduğu ırksal kimlik temalı drama "Siyah Beyaz (Passing)" Netflix'te yayınlandı.

Tamamen siyah beyaz çekilen ve aynı zamanda Rebecca Hall'un ilk yönetmenlik denemesi olma özelliğini taşıyan film, 10 Kasım 2021 Çarşamba'dan itibaren Netflix'ten izlenebiliyor.

SİYAH BEYAZ NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

1 saat 39 dakika süreli Passing'in hikayesi; 1920'lerin New Yorku'nda beyaz olarak kabul edilen eski bir çocukluk arkadaşıyla yolları kesişen siyahi bir kadının dünyasının altüst olmasını konu ediniyor.

Nella Larsen'in 1929'da yazdığı aynı isme sahip ünlü romanından ekrana uyarlanan Passing, 1920'lerin sonlarında New York'ta Harlem Rönesansı'nın zirvesi sırasında siyahları ve beyazları ayıran çizginin zıt taraflarında yaşamayı tercih eden iki siyah kadının, Irene Redfield (Tessa Thompson) ve Clare Kendry'nin (Akademi Ödülü adayı Ruth Negga) hikayesini anlatıyor.

Yaz aylarında bir öğleden sonra iki çocukluk arkadaşı tesadüfen bir araya gelir. Irene Reinfield, isteksizce arkadaşı Clare Kendry'nin evine girmesine izin verir. Clare, çok geçmeden kendini Irene'in kocası (André Holland), ailesi ve sosyal çevresine sevdirir.

Hayatları iç içe geçmeye başladıkça Irene, varlığının Clare tarafından alt üst edildiğini fark eder...

21-11/10/passing-posteri.jpg

"PASSING" OYUNCULARI

Sundance Film Festival'inde prömiyerini gerçekleştirdikten sonra pek çok film festivaline de katılıp sınırlı sayıda sinema salonunda gösterime giren ve son olarak Netflix aracılığıyla dünya izleyicisiyle buluşan Siyah ve Beyaz'ın oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Tessa Thompson (Irene "Reenie" Redfield)
- Ruth Negga (Clare Bellew)
- André Holland (Brian Redfield)
- Alexander Skarsgard (John Bellew)
- Bill Camp (Hugh Wentworth)
- Gbenga Akinnagbe (Dave Freedland)
- Antoinette Crowe-Legacy (Felise)
- Ashley Ware Jenkins (Zu)
- Justus Davis Graham (Ted)

21-11/10/passing-foto.jpeg

Filmin yapımcıları arasında Nina Yang Bongiovi, Forest Whitaker, Margot Hand ve Rebecca Hall yer alıyor.

"Passing" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin