Hint korku filmi Chhorii konusu, fragmanı

Hint korku filmi "Chhorii"nin Amazon Prime Video'da yayını için geri sayım başladı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

T-Series, CryptTV ve Abundantia Entertainment iş birliğiyle hazırlanan Hint korku filmi "Chhorii"nin Amazon Prime Video'da yayını için geri sayım başladı.

Amazon Prime Video'nun 26 Kasım'da tüm dünyada yayınlayacağı Hint korku filmi Chhorii için ilk fragman paylaşıldı.

CHHORII NASIL BİR YAPIM?

Marathi dilindeki korku filmi Lapachhapi'nin yeniden çevrimi özelliğini taşıyan yapımın konusu şöyle:

Chhorii; Sakshi (Nushrratt Bharuccha) ve sevgilisi Hemant'ın şehirdeki evlerinden kaçmak zorunda kalmaları ve ardından şehir merkezinin uzaklarında lanetli bir şeker kamışı tarlasının derinliklerindeki bir eve sığınmalarının hikayesi.

Evde, anlattıklarından daha fazlasını biliyor gibi görünen yaşlı bir çift yaşamaktadır. Sakshi'nin bilmediği ise ev ve tarlaların, hikaye ilerledikçe çözülmeye başlayan ve Sakshi ile doğmamış çocuğu için ciddi bir tehdit oluşturacak karanlık sırlarla dolu olduğudur.

Modern ve genç çift, çok kısa bir süre sonra bir zamanlar tehlikeden kaçmak için geldikleri sığınağın aslında ciddi anlamda uğursuz bir paranormal tehdidin tam yeri olduğunu fark eder. Sekiz aylık hamile olan ev hanımı şimdi, doğmamış bebeğini, annesinden ayırmak isteyen ruhlardan kurtarmak için savaşmalıdır.

Sakshi kendini kurtarabilecek mi? Doğmamış çocuğunu koruyabilecek mi? Sakshi'nin bu soruların yanıtlarını bulma ve dehşetten kurtulma arayışı bizi hem normal hem de paranormal korkularla uğraşan bir yolculuğa çıkarıyor.

21-11/10/chhorii-poster.png

CHHORII OYUNCU KADROSU

Vishal Furia'nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Mita Vasisht, Saurabh Goyal, Rajesh Jais, Pallavi Ajay, Yaaneea Bharadwaj gibi isimler yer alıyor.

21-11/10/chhorii-amazon.jpeg

Yapımcı kadrosunu Bhushan Kumar, Krishan Kumar, Vikram Malhotra, Jack Davis, Shikhaa Sharma, Shiv Chanana'nın oluşturduğu Chhorii'nin senaryosunu ise Vishal Furia ve Vishal Kapoor ikilisi kaleme aldı.

"Chhorii" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin