Sky Rojo dizisi 1. sezonuyla Netflix'te başladı! Sky Rojo'yu tanıyalım!

La Casa de Papel'in yaratıcılarının arkasında olduğu İspanya yapımı aksiyon-suç dizisi "Sky Rojo" 1. sezon bölümleri ile Netflix kütüphanesine eklendi. Sky Rojo nasıl biri dizi? Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Özgürlük mücadelesinde, ölüm her an onların ensesinde!

LA CASA DE PAPEL EKİBİNİN YENİ DİZİSİ SKY ROJO BAŞLADI!

La Casa de Papel'in yaratıcılarının arkasında olduğu İspanya yapımı aksiyon-suç draması "Sky Rojo" 1. sezon bölümleri ile 19 Mart 2021 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Álex Pina ve Esther Martínez Lobato ikilisinin yaratıcılığında hazırlanan yapımın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

SKY ROJO NASIL BİR DİZİ?

Verónica Sánchez, Miguel Ángel Silvestre ve Asier Etxeandia'nın başrolleri paylaştığı Sky Rojo'nun hikayesi; geçmiş travmaların izlerini taşıyan üç kadının (Coral, Wendy, Gina), çalıştıkları striptiz kulübü görünümlü bir genelevdeki ölümcül olayların ardından muhabbet tellallarından ve onun adamlarından kaçarak çılgın bir maceraya atılmasını konu ediniyor.

21-03/21/sky-rojo-izle.jpg

Üç kadın bundan sonra kendilerini her türlü tehlikeyle yüzleşmek zorunda oldukları ve her saniyesini son anlarıymış gibi yaşamalarını gerektiren çılgın ve kaotik bir serüvenin içinde bulurlar. Bu süreçte dostluklarını güçlendiren kadınlar, birlikteyken tek başına olduklarından çok daha güçlü olduklarını ve yaşamlarını kurtarmak için artık daha fazla seçeneğe sahip olduklarını keşfederler.

SKY ROJO BÖLÜMLERİ

Vancouver Media'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin süreleri 23 ile 32 dakika arasında değişen 1. sezon bölümlerinin sıralaması şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Kırmızı Deri Koltuk" (28 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Alternatif Bir Gerçeklik" (26 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Fahişenin Aşk Hikâyesi" (27 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Seks ve Şiddet" (25 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Kaçış" (23 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Tilki ve Tavşan" (25 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Apış Arasıyla Düşünmek" (27 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Ayı Tuzağı" (32 dakika)

Oyuncu kadrosunda Verónica Sánchez (Coral), Miguel Ángel Silvestre (Moisés) ve Asier Etxeandia (Romeo) üçlüsüne eşlik eden isimlere bakacak olursak: Lali Espósito (Wendy), Yany Prado (Gina), Enric Auquer (Christian), Luis Zahera (Alfredo), Carmen Santamaría (Charlotte), Cecilia Gómez, Godeliv Van den Brandt, Penélope Guerrero, Luisa Vides, Chani Martín (Fernando), Daria Krauzo (Bambi), Niko Verona (Cachopo), Chema Ruiz.

Álex Pina, Esther Martínez Lobato, Jesús Colmenar yürütücü yapımcılığında çekimleri Madrid ve Tenerife'de gerçekleştirilen ilk sezonun yönetmen koltuğunu ise Jesús Colmenar, Óscar Pedraza, David Victori, Albert Pintó, Javier Quintas, Eduardo Chapero-Jackson gibi isimler paylaştılar.

21-03/21/sky-rojo-dizi-posteri.jpg

SKY ROJO 2. SEZON OLACAK MI?

Sky Rojo'nun devamını umuyorsanız çok şanslısınız! Dizinin 2. sezon onayı geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

Yeni sezon de 8 bölümden oluşacak. İkinci sezonun başlangıç tarihi ilerleyen aylarda duyurulacak.

"Sky Rojo" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin