Sneaky Pete 2. sezon onayını aldı!

Amazon, yeni dizisi Sneaky Pete için resmi 2. sezon onayını verdi.

Macera devam edecek! Amazon, Sneaky Pete için resmi 2. sezon onayını verdi.

Böylelikle onay haberi dizi hayranlarını fazla bekletmemiş ve Sneaky Pete'nin ik sezon bölümlerinin izleyiciyle buluşmasından sadece bir hafta sonra gelmiş oldu.

SNEAKY PETE KONUSU

Giovanni Ribisi'nin canlandırdığı bir dolandırıcının hapishaneden çıkmasının ardından hücre arkadaşının kimliğini üstlenerek onun ailesine karışmasıyla gelişen olayları konu edinen dizinin oyuncu kadrosunda Emmy ödüllü Margo Martindale (The Americans) ve Bryan Cranston gibi isimler de rol alıyor. Cranston ayrıca dizinin yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı pozisyonunda.

UZUN BİR YOLCULUĞUN ARDINDAN...

Sneaky Pete, izleyicilerle buluşmadan önce aslında çok yol kat etti! İlk olarak Amerikan ulusal kanallarından CBS, 2015'in başlarında dizi için pilot bölüm siparişi vermiş ancak bahar döneminde aldığı kararla projeyi pas geçmişti. Ardından projeyi sahiplenen online yayıncı platform Amazon, pilot bölüm üzerinde bazı değişiklikler yaparak bölümü Amazon izleyicilerine sunmuştu. Ertesi ay içinde de diziye resmi onayı vermişti.

Projenin CBS'ten Amazon'a taşınmasıyla birlikte Graham Yost (Justified), showrunner görevlerini ortak yapımcı David Shore'dan (House) devralmıştı.

17-01/20/sneaky-pete8.png

İLK BÖLÜMÜYLE BEKLENENİ VERDİ

Amazon, bünyesindeki dizilerin izlenme oranlarını açıklamıyor ancak Sneaky Pete'nin Amazon için The Man in the High Castle'ın ardından açılış günü en çok izlenen ikinci dizi unvanını aldığı belirtiliyor.

Amazon Studios komedi ve drama sorumlusu Joe Lewis konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bryan Cranston ve Graham Yost, oyuncu kadrosunun muhteşem performanslara imza atması konusunda yaptıkları yönlendirmelerle ustalıkla görev yaptılar. Gelen eleştiriler ve üyelerimizin diziyle olan etkileşimi, Sneaky Pete'nin ikinci sezonunu getirmeye karar vermemizdeki kilit faktörler oldu" ifadelerini kullandı.

Sony TV ve Amazon Studios yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Peter Gerety, Libe Barer, Shane McRae, Michael Drayer ve Margo Martindale gibi isimler yer alıyor. Bryan Cranston ise konuk oyuncu olarak projede yer alıyor.

'Sneaky Pete' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin