NCIS: Los Angeles'ın yıldızı Miguel Ferrer hayatını kaybetti!

NCIS: Los Angeles ve Crossing Jordan gibi dizilerdeki unutulmaz rolleriyle bilinen aktör Miguel Ferrer 61 yaşında hayatını kaybetti.

Volkan Küçükel
20 Ocak 2017 - 12:21
Gündem

NCIS: Los Angeles ve Crossing Jordan gibi dizilerdeki unutulmaz rolleriyle bilinen aktör Miguel Ferrer 61 yaşında hayatını kaybetti.

TELEVİZYON DÜNYASINDAN BİR ÜZÜCÜ GELİŞME DAHA

Deadline'ın haberine göre; uzun süredir kanserle savaşan Ferrer, Perşembe günü hayata gözlerini yumdu.

NCIS: Los Angeles'ta üçüncü sezonun ortasından bu yana Owen Granger karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, ayrıca 2001-2007 seneleri arasında suç draması Crossing Jordan'da Jill Hennessy ile birlikte kamera karşısına geçmiş ve tıp uzmanı Dr. Garret Macy'e hayat vermişti.

TWIN PEAKS'IN DA BİR PARÇASIYDI

Kült dizi Twin Peaks evreninin de bir parçası olan aktör ABC'nin orijinal serisinde FBI adli tıp uzmanı Albert Rosenfield karakterini canlandırmış, 1992 yapımı film Twin Peaks: Fire Walk With Me'de de bu rolle yeniden karşımızda olmuştu.

17-01/20/miguel-ferer-2.jpg

Ferrer, yakın bir zamanda ekranlara geri dönecek Twin Peaks'in yeni sezonunda da Rosenfield karakteri ile projeye dahil olmuş, hatta çekimlere katılmıştı.

Televizyon kariyerine 1980'lerde Magnum, P.I., CHiPs ve Cagney & Lacey gibi dizilerde küçük rollerle başlayan aktör; Heartbreaker, RoboCop, The Man Who Wasn’t There ve Star Trek: III: The Search for Spock gibi filmlerin de kadrosunda yer almıştı.

SEVENLERİNDEN MESAJLAR

NCIS: Los Angeles showrunner'ı R. Scott Gemmill konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bugün, NCIS: Los Angeles sevilen bir aile üyesini kaybetti. Miguel harika mizah anlayışı ve kocaman yüreğiyle ekranda güçlü dramatik görünümü olan muazzam bir yetenekti. Karısı Lori, oğulları Lukas ve Rafi, tüm ailesi ile birlikteyiz. Miguel'i çok özleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sevenleri ve sektörden yakın arkadaşları da sosyal medya hesaplarından Ferrer'i andılar:

17-01/20/tweet-1.png

17-01/20/tweet-2.png

17-01/20/tweet-3.png

17-01/20/tweet-4.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin