Snowpiercer 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Melanie önemli bir karar aşamasındadır. Snowpiercer dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Snowpiercer 1. sezon 5. bölüm konusu, fragmanı ve fotoğrafları...

Aynı isimdeki fütüristik gerilim, bilim-kurgu türündeki filmin dizi uyarlaması olan "Snowpiercer" geçtiğimiz hafta sonu "Without Their Maker" isimli bölümle ekranlara geldi.

SNOWPIERCER 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan son bölümde; bir başka suçun işlenmesinin sonrasında, şüpheli avı hızlanarak devam eder. Layton ve Melanie, soruşturmayı sürdürmek için trenin ön tarafına gider. Kuyrukçular ise Layton'dan haber almaya çalışır.

20-06/14/snowpiercer-1x05-foto1.jpg

SNOWPIERCER 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Frederick E.O. Toye'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.28 reyting oranı ve 1.192 milyon izleyici rakamlarını elde ederek bir önceki bölümüne kıyasla biraz düşüş yaşadı.

İlk sezonu 10 bölüm sürecek Snowpiercer'ın ikinci sezon onayı bulunuyor.

SNOWPIERCER 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Snowpiercer; Chinaka Hodge'nin senaryosunu kaleme alıp, Frederick E.O. Toye'un (Watchmen, Designated Survivor) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümü "Justice Never Boarded" ile 14 Haziran 2020 Pazar akşamı TNT ekranlarında izleyici ile buluşacak. Bölüm 15 Haziran 2020 Pazartesi günü Netflix kütüphanesine eklenmiş olacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-06/14/snowpiercer-1x05-foto3.jpg

SNOWPIERCER 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Melanie, Snowpiercer katilinin duruşmasını tertip ederken birinci mevki ve üçüncü mevki arasındaki gerilim giderek artmaktadır.

Üçüncü mevki, iş bırakma tehdidiyle jüride temsil edilmeyi talep eder. Ve Melanie hangi tarafı tercih edeceğine dair çok önemli bir karar verir.

Oyuncu kadrosu: Jennifer Connelly (Melanie Cavill), Daveed Diggs (Layton Well), Mickey Sumner (Bess Till), Susan Park (Jinju), Benjamin Haigh (Fergus McConnell), Sasha Frolova (Pixi Aaariak), Katie McGuinness (Josie McConnell), Alison Wright (Lilah Anderson), Annalise Basso (LJ Anderson), Sam Otto (Oz), Roberto Urbina (Avi), Sheila Vand (Zarah), Lena Hall (Sayori)

SNOWPIERCER YENİ BÖLÜMDEN DİĞER TANITIM KARELERİ

20-06/14/snowpiercer-1x05-foto4.jpg

20-06/14/snowpiercer-1x05-foto2-1592157912.jpg

20-06/14/snowpiercer-1x05-foto5.jpg

20-06/14/stargirl-1x05-foto6.jpg

"Snowpiercer" (TNT) 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin