The Woods (Orman) dizisi Netflix'te başladı! Orman konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu

Gizem, gerilim ve korku romanları yazarı Harlan Coben'in eserinden uyarlanan The Woods 1. sezonuyla 12 Haziran 2020 Cuma günü Netflix'te başladı! Orman dizisinin ilk sezonu hakkında her şey...

94 yılının yazında ormanda bir tatil kampı. Dört kişilik bir grup ormana gitti ve bir daha geri dönmedi. 25 yıl önce tatil kampında gerçekten ne oldu?

THE WOODS 1. SEZON NETFLIX'TE BAŞLADI!

Romanları dünya çapında çok satanlar listelerine giren Harlan Coben'in (Safe, The Stranger) aynı isme sahip romanından uyarlanan Polonya yapımı gizem-gerilim türündeki "The Woods (Orman)" dizisi 12 Haziran 2020 Cuma günü ilk sezonuyla Netflix'te başladı.

Grzegorz Damięcki ve Agnieszka Grochowska ikilisinin başrolleri paylaştığı yapımın ilk sezonu 6 bölümden oluşuyor.

20-06/12/the-woods-netflix-foto1.jpg

ORMAN'IN GİZEM-GERİLİM YÜKLÜ HİKAYESİ

The Woods'un hikayesi; Varşova'da bir savcı olan Paweł Kopiński'nin bulunan bir ceset ile 25 yıl önce ortadan kaybolan kız kardeşi arasında bir bağlantı bulunması üzerine umutlanmasıyla şekillenen olaylara odaklanıyor. Hikaye, 1994 ve 2019 yılı olmak üzere iki farklı zaman diliminde yansıtılıyor.

Paweł Kopiński, 25 yıl önce bir yaz kampında ormanda kaybolup bir daha bulunamayan kayıp kız kardeşinin yasını hala tutmaya devam etmektedir. Onunla birlikte ortadan kaybolan erkek çocuğunun bir cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkarılmasının ardından, onu kız kardeşinin kaybolmasıyla ilişkilendiren kanıtlar ortaya çıkar. Kız kardeşinin hala hayatta olabileceğine dair umutlar artarken ailesinin geçmişine ait tehlikeli sırlar, Paweł'in bir arada tutmaya çalıştığı her şeyi darmadağın etmek üzeredir.

Süreleri 47 ile 55 dakika arasında değişen ilk sezonun bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. sezon 1. bölüm: "Masumiyetin Sonu" (54 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "Yalanlar" (53 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Hiçbir Şey Bilmiyorsun" (49 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Gömülü Gerçek" (47 dakika)
- 1. sezon 5. bölüm: "Kız Kardeşin Öldü" (51 dakika)
- 1. sezon 6. bölüm: "Evden Çok Uzakta" (55 dakika)

20-06/12/the-woods-netflix-foto4.jpg

Sezonun açılış bölümü olan "Masumiyetin Sonu"nda izleyiciler 1994 yılında bir yaz kampının vahşi bir cinayetle derinden sarsılmasına tanıklık ediyorlar. 25 yılın ardından polisin, bir cinayet kurbanının teşhis edilmesi için savcı Paweł Kopiński'den yardım istemesiyle olaylar derinleşmeye başlar.

Orman'ın oyuncu kadrosunda Grzegorz Damięcki ve Agnieszka Grochowska'ya Jacek Koman, Ewa Skibińska, Przemysław Bluszcz, Dorota Kola, Magdalena Czerwińska, Adam Ferency, Izabela Dąbrowska, Piotr Głowacki, Cezary Pazura, Arkadiusz Jakubik gibi isimler eşlik ediyorlar.

20-06/12/the-woods-posteri.jpg

Dizinin uyarlama senaryosunu Agata Malesińska ve Wojtek Miłoszewski ikilisi gerçekleştirirken; Leszek Dawid (Sen Tanrısın) ve Bartosz Konopka (Rabbit à la Berlin) ise yönetmen koltuğunu paylaşıyorlar.

"The Woods - Orman" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin