Şok bir final haberi daha! O dizinin de fişi çekildi!

Tv8'in sezona iddialı başlayan dizisi Tuzak'tan final haberi geldi! Başrollerinde Bensu Soral ve Akın Akınözü'nün olduğu Tuzak dizisi ne zaman final yapacak? Tuzak dizisi final bölümü ne zaman? Tuzak dizisi konusu nedir? Tuzak dizisi oyuncuları kimler? Tuzak dizisi reyting kurbanı mı oldu?

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'nun kaleme aldığı Tv8'in yeni dizisi Tuzak'tan üzücü bir haber geldi!

Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla sezona iddialı bir giriş yapan Tuzak dizisi, aldığı reytinglerin beklentinin altında gelmesiyle muhtemel sonunu hazırladı.

22-11/26/tuall-1669482618.jpg

Tuzak dizisinin yeni saati ise Çarşamba 22.30 oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Akın AkınözüBensu SoralTalat Bulut, Rıza KocaoğluYağız Can Konyalıİlayda Çevik, Onur DurmazNaz GöktanEylül Su SapanEmir BenderlioğluGamze Süner AtayLesli Karavil ve İbrahim Şahin rol alıyor.

Tuzak dizisi kaçıncı bölümde final yapacak? Tuzak dizisi 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22-11/26/bensu-soral-1.jpg

Çarşamba günleri reytingleri yutan Kuruluş Osman dizisi gölgesinde kalan Tuzak dizisi final kararı ne zaman verecek bilinmez ama gidişat bu yolda olduğu iddia ediliyor. 

Tuzak dizisinin yeni saati ise Çarşamba 22.30 oldu.

Tuzak dizisiyle ilgili henüz resmi açıklama yapılmazken, sosyal medyada dolaşan final haberleri kafaları karıştırdı!

Detaylar için takipte kalın...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin