Sol Yanım Mert Tekin (Anıl Tetik) kimdir? Yaşı, dizileri..

Sol Yanım dizisinin konuk karakteri Mert kimdir?

Merve Mutlu
16 Aralık 2020 - 13:15
Gündem

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yapacağı, Melis Civelek'in kaleme aldığı ve BKM yapım tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizi Sol Yanım'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim konuk oluyor.

Sol Yanım Mert Tekin kimdir?

20-12/16/mert.png

Kuzey Üniversitesi’nin eski mezunu, yurt dışındaki başarılı kariyeri ile dikkat çeken biridir.  Hikayesini anlatmak üzere okulda düzenlenen konferansa katılan Mert Tekin’e, Serra eşlik edecek. 

Sol Yanım dizisinde Mert Tekin karakterini Anıl Tetik canlandırmaktadır.

Anıl Tetik kimdir?

20-12/16/anil-tetik.jpg

Tetik, 1990 yılında İstanbul Küçükçekmece’de dünyaya geldi. Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Başarılı bir motor sporcusu olan Tetik Survivor yarışması ile tanındı. Tetik, 19 yaşındayken motor sporları için yoğun bir diyet yaparak 100 kilodan 75 kiloya 4 ayda düştü. Ailesinin itirazlarına rağmen kilo vererek çocukluk hayalini gerçekleştiren Tetik, motor sporları dersleri almaya başladı. Survivor Anıl Tetik, motor sporlarında iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da birincilik elde ederek üçte üç derece yaptı. Hayat Bazen Tatlıdır ve Alemin Kralı adlı dizilerde yer alarak oyunculuk hayatı başlamış oldu. En son Kızlarım İçin adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin