Son Nefesime Kadar İlk Tanıtım Videosu Paylaşıldı

Son Nefesime Kadar dizisi için beklenen tanıtım videosu geldi. Dizinin ilk bölümünden görüntüleri içeren yeni tanıtım ve dizi hakkında merak edilen son gelişmeler!

Yeni sezona çok iyi başlayamayan Fox TV, birçok yeni dizisinde final kararı almıştı. Son dönemde Mahkum ile önemli bir yükseliş elde eden kanalın şimdi ise yeni bir silahı daha var. Bu kez Son Nefesime Kadar dizisi geliyor. Nurgül Yeşilçay’ın ekranlara geri döneceği proje için çekimler çoktan başladı. Hatta dizinin ilk bölümü için bir tanıtım videosunun da yayınlandığını gördük.

Tanıtım videosuyla beraber ise hem biraz daha oyuncuların kimler olacağı şekillenmiş oldu hem de dizinin konusu için detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Son Nefesime Kadar Çok Yakında Geliyor

Dizinin ilk tanıtımına bakacak olursak, bir hayli hareketli bir dizi karşımızda olacak. Polisiye bir dizi olacak yeni yapımda, başrolde Nurgül Yeşilçay’ı göreceğiz. Ünlü oyuncu dizide iki çocuklu polis bir anneyi canlandıracak.

Kızını kaybeden ve oğlu ile kocasının kendisini terk ettiğini göreceğimiz karakterin, mesleğine sarılmasını izleyeceğiz. Dizinin konusu için şunu da belirtelim ki dizinin konusu ünlü yapım Happy Valley dizisinden uyarlama olacak.

Yurt dışında başarılı sonuçlar alan dizinin ülkemiz uyarlamasını da Son Nefesime Kadar adıyla izlemiş olacağız.

Pastel Film imzasını taşıyacak olan yapımda yer alacak oyuncular için de bilgiler var. Nurgül Yeşilçay zaten başrolde. Onun dışında Rojda Demirer, Emre Kınay, Emre Bey, Ertan Saban gibi isimleri de dizide görmemiz mümkün olacak.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı noktasında ise yeni bir fragman daha beklemek gerekiyor. Zira yayınlanan ilk fragman yayın tarihi konusunda en ufak bir bilgi vermiyor. Sadece her zaman olduğu gibi yakında ifadesinin kullanıldığını görmekteyiz.

Happy Valley uyarlamasının ülkemizde ne kadar ilgi göreceğini de ilk bölümle beraber göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin