Survivor All Star 2022’ye Katılan İlk Yedek Yarışmacılar Kimler?

Survivor All Star 2022’ye katılan ilk yedek yarışmacılar belli oldu. Hem gönüllüler takımına hem de ünlüler takımına iki isim geldi. İşte o isimler ve takımları.

Survivor All Star 2022 için ilk hafta tamamlandı. Yenilikleri ve yeni zorluklarıyla beraber yarışma, ilgi görmeyi de başardı. Yarışmada ilk elenen isim de Gizem oldu. İlk haftanın tamamlanmasının ardından ise yeni yarışmacıların da yarışmaya dahil olmasını bekliyorduk. Bu konuda açıklama yapan Acun Ilıcalı, 4 yeni yarışmacının yarışmaya dahil olacağını belirtmişti. Survivor All Star 2022’ye katılan ilk yedek yarışmacılar da belli oldu.

Yayınlanan yeni fragmanla beraber yarışmaya katılacak 4 isim kesinlik kazandı. Peki bu isimler kimler?

Survivor All Star 2022’ye Katılan Yedek Yarışmacılar

İlk isim tabii ki takip eden herkesin bildiği gibi Nisa oldu. Aslında ana kadroda yer alması beklenen ünlü ismin sağlık nedeniyle yedeklerden yarışmaya gireceği açıklanmıştı. Başarılı isim bu hafta yarışmaya dahil olacak. Gönüllüler takımında yer alacak olan Nisa, ilk oyundan yarışlara da çıkacak.

Gönüllüler takımına katılacak olan ikinci isim ise Yunus Emre olacak. Yine güçlü yarışmacılardan biri olan Yunus Emre dışında bu hafta gönüllüler takımında başka bir isim görmeyeceğiz. Zaten Gizem’in de ayrıldığını bir kez daha hatırlatalım.

Ünlüler takımına dahil olacak olan ilk isim ise Ayşıl olacak. Kadın yedeklerden gelen Ayşıl dışında ikinci isim ise Parviz olacak. Yine ünlüler takımının da yeni yarışmacılar ilk günden oyunlarda yer almaya devam edecek.

Yedeklerin yarışacakları ilk oyun ise dokunulmazlık oyunu olacak. Bundan sonraki aşamada da takımlara yeni isimlerin katılmaya devam edeceğini biliyoruz. Bir yandan da Sürgün Adası kararının devam edeceğinin açıklanmasıyla beraber yarışma iyice heyecanlı bir hal aldı diyebiliriz. Bakalım yeni bölümleri merakla bekliyoruz.

Survivor All Star 2022 Ünlüler Takımına Gelen Yedekler

  • Ayşıl
  • Parviz

Survivor All Star 2022 Gönüller Takımına Gelen Yedekler

  • Nisa
  • Yunus Emre

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin