Sıcak gençlik dizisi Summer Heat Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı

Brezilya yapımı gençlik dizisi "Summer Heat" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu, çekim bilgileri...

Maresia Oteli'ndeki rezervasyonunuz onaylandı!

Gençlik dizilerini sevenlere bir alternatif daha çıktı! Brezilya yapımı gençlik dizisi "Summer Heat" 1. sezon bölümleriyle bugün Netflix'te yayınlandı.

Orijinal ismi "Temporada de Verão" olan yapımın 8 bölümden oluşan ilk sezonu 21 Ocak 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix portalından izlenebiliyor.

Sezonun bölüm süreleri 42 ile 52 dakika arasında değişiklik gösteriyor.

"SUMMER HEAT" KONUSU

Peki, Summer Heat'te izleyiciyi neler bekliyor?

Dizi, izleyiciyi adeta cennet gibi bir adada çalışan bir grup genç yetişkinin aşkı, gerçek dostlukları ve yıkıcı sırları keşfettikleri unutulmaz bir yaz dönemine götürüyor.

Hikâyesi büyüleyici bir tatil kasabasında yer alan lüks Maresia Oteli'nde geçen dizinin açılış bölümünde yeni bir ekibin yazın çalışmak için Deniz Kabuğu Adası'na gelmesine; şoke edici bir açıklamaya ve bir ihanete sahne olan Catarina'nın partisinin felaketle sonuçlanmasına tanıklık ediyoruz.

22-01/21/summer-heat-poster.jpg

Summer Heat'in oyuncu kadrosu Giovanna Lancellotti (Catarina), Gabz (Yasmin), Jorge López (Diego), André Luiz Frambach (Miguel), Maicon Rodrigues (Conrado), Giovanna Rispoli (Helena), Cynthia Senek, Leonardo Bittencourt (Rodrigo), Mayana Neiva (Vilma), Felipe Rocha (Maresia) gibi isimlerden oluşuyor.

22-01/21/summer-heat-dizisi-izle.jpeg

SUMMER HEAT NEREDE ÇEKİLDİ?

Boutique Filmes yapımcılığında hazırlanan Temporada de Verão'nun bölümlerini Caroline Fioratti ve Isabel Valiante yönetirken; çekimler Ilhabela, São Paulo'da gerçekleştirildi.

"Summer Heat" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin