Son Yaz Dizisine Yeni Bir Kadın Oyuncu mu Geliyor?

Son Yaz dizisi için yeni bir iddia gündeme geldi. İddialara göre diziye çok başarılı bir oyuncu dahil olacak. Peki yeni isim kim?

Oğulcan Özsezgi
27 Temmuz 2021 - 00:19
Gündem

Son Yaz dizisi, ilk etapta çok ses getirmeden sessiz sedasız ilerliyor gibi düşünülmüştü. Fakat dizinin güçlü kadrosu bir hayli ilgi çekti ve konu kısa sürede benimsenerek sevildi. Çok kısa sürede bir anda yükselen ve hayran kitlesine sahip olan dizi için sezon finali ise hiç beklenmedik bir şekilde gerçekleşti.

Evet zaman olarak bekleniyordu ama sezon finalinde birçok karakterin diziye veda etmesi bir anda şok etkisi yarattı. Özellikle başrolde olan isim Funda Eryiğit diziye veda edince bir hayli tartışıldı. Böyle bir sezon finali olmalı mı 0yoksa alternatif başka bir şey mi bulunmalı derken yeni sezon hazırlıkları bile çoktan başladı.

Son Yaz Dizisine Birce Akalay mı Geliyor?

Funda Eryiğit diziden ayrıldığı zaman, zaten diziye yeni oyuncuların eklenmesi bekleniyordu. Diziye yeni eklenecek olan oyuncuların ise başta bir kadın oyuncu olacağı iddia edilmişti. Sonuçta güçlü bir karakter ayrıldı ve yine güçlü bir karakterin diziye dahil olması gerekiyor.

İşte bu ismin Birce Akalay olacağı son iddia oldu. Gelen yeni bilgilere göre ünlü oyuncu, dizinin ikinci sezonunda yapıma dahil olacak ve dizinin yeni kadın başrollerinden de biri olarak karşımıza çıkacak.

21-07/27/son-yaz-2.jpg

Tabii ki Birce Akalay’ın diziye dahil olması ve kadın başrol olması demek, hikayede bazı değişikliklerin yapılması demek. Zaten oyuncular değişeceği için bir hikaye değişikliği olması sürpriz değil. Yeni oyuncuların yapıma dahil olacağı herkes tarafından beklenen durum. Bunun hikayede değişikliklere neden olması da çok normal.

Asıl mesele ise tüm bu değişiklik sonrasında Son Yaz dizisinin hala eski gücüne sahip olup olmayacağız. Eğer iddialar doğru çıkar ve diziye Birce Akalay dahil olursa, kadro yine güçlenecek kesin. Ama izleyiciler bunu nasıl karşılar ve değişimi nasıl görür orasına emin olamayız.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin