Aşk-ı Memnu Dizisini Unutturacak İntibah Dizisi Geliyor

Aşk-ı Memnu dizisi yerini dolduracağı ve en az onun kadar iddialı olacağı konuşulan İntibah dizisi ortaya çıkmaya başladı. Yeni dizi geliyor.

Oğulcan Özsezgi
27 Temmuz 2021 - 00:56
Gündem

Bazı diziler var ki izleyicileri bir şekilde bir yerden yakalıyor. Bu tip diziler bitiyor ama bitse bile unutulmuyor. Örnek mi istiyorsunuz, güzel bir örneğimiz var. Aşk-ı Memnu dizisini hatırlayın. Behlül ve Bihter’in hikayesi hala gündemde. Dizi biteli yıllar oldu ama yayınlanan tekrar bölümleri hala gündem oluyor. Sosyal medyada dizinin final bölümleri unutulmuyor. İşte böyle dizilerden biri olan Aşk-ı Memnu yapımına benzer bir yapım daha yolda. Bu sefer İntibah dizisini göreceğiz.

Aşk-ı Memnu dizisini aratmayacağı ve en az onun kadar ilgi çekeceği düşünülen dizi için yeni bilgiler de gelmeye başladı. Açıkçası beklentiler her yeni bilgiyle beraber biraz daha büyüyor ve dizi daha çok merak ediliyor.

İntibah Dizisi için Son Gelişmeler

Yeni gelişmelere göre dizinin yönetmeni Aşk-ı Memnun'un yönetmenliğini de yapan Hilal Saral yapacak. Zaten iki diziyi birbirine yakın görmemizin başlıca nedeni de bu olacak. Aynı kalitede bir iş gelmiş olacak. Sadece yönetmek için değil, senarist için de aynı durum geçerli olacak.

Dizinin senaryosunu, yine Aşk-ı Memnu senaryosunu ele almış olan Melek Gençoğlu yazacak deniyor. Zaten İntibah adından da anlayacağınız gibi uyarlama hikaye göreceğiz. Namık Kemal’in ölümsüz eseri olan İntibah eserinden uyarlanacak olan bir yapım karşımızda olacak.

21-07/27/ntibah-dizisi.jpg

Fakat her ne kadar senaryo uyarlama olsa ve buradan alınsa da aslında dizinin bir dönem yapımı olmayacağını da belirtelim. Aynı konu günümüzde işlenecek ve günümüze uyarlanacak gibi düşünün.

Yine Kanal D ekranlarında karşımıza çıkacağı konuşulan İntibah dizisi için oyuncular ise belli olmuş değil. Oyuncular ve karakterler hakkında biraz daha beklemek lazım. Ama bir yandan da iddialar dizinin Eylül ya da Ekim ayında çekimlere başlayacağını gösteriyor. Yani daha fazla bilgi gelmesi için az bir süre kaldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin