Börü 2039 Dizisi Çok İddialı Geliyor

Börü 2039 dizisinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ortaya çıktı. Seri bu kez çok farklı bir şekilde yoluna devam edecek? Peki çekimler ne zaman?

Oğulcan Özsezgi
27 Temmuz 2021 - 00:57
Gündem

Dizisi ve ardından da filmi gelen iddialı yapımlardan biri olan Börü, uzun bir süreden sonra yeniden sevenlerinin karşına çıkmaya hazırlanıyor. Bu kez seri Börü 2039 olarak devam edecek. İlk diziyi ya da sonrasında gelen filmi izleyenler bir devam yapımı da beklememeli. Öyle ki yapım bir devam serisi değil de çok daha iddialı ve farklı bir yapım olacak. Börü 2039 adıyla izleyicilere sunulacak olan dizi için yeni gelişmeler de var.

Özellikle dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda bilgiler veren bazı gelişmelerden söz edeceğiz ve bir kez daha yapımı hatırlayacağız.

Börü 2039 Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin ilk duyurusu Ocak ayında yapılmıştı. Ocak ayında fragmanı yayınlanan dizinin, henüz çekimlere girmediği ve sadece sanalda hazırlanan bazı görüntülerden oluşan fragmanının yayınlandığını gördük. 2039 yılında geçeceği ve bilim kurgu dizisi olarak geleceği söylenen yapım, bu dönemde de 6 bölümden oluşacak denilmişti.

Tüm bu bilgiler değişmedi. Evet dizi yine 6 bölümden oluşacak ve yine konu kısmında da herhangi bir değişiklik olmayacak. Güzel haber şu ki Börü 2039 için çekimlerin çok yakında başlayacağı söyleniyor. İddialara göre çekimler Ağustos ayında başlamış olacak. Alper Çağlar yönetmenliğinde başlayacak olan çekimler, kısa sürecek diye düşünüyoruz çünkü dizi mini bir dizi olacak.

21-07/27/boru-2039-3.jpg

Sadece 6 bölümden oluşacak olan yapımın, çok hızlı bir şekilde çekimlerinin tamamlanması bekleniyor. Yeni sezonda hemen Eylül ayında değil belki ama 2021 yılının sonuna doğru dizinin yayınlanması da beklenebilir. En azından çekimlerin başlaması, yeni fragmanların ve Börü 2039 için yeni detayların paylaşılması anlamına gelebilir.

Mesela sadece 6 bölümlük bir dizi ve çekimleri çabuk tamamlanabilecek bir dizi diyoruz ama bölümlerin kaçar dakika olacağı konusunda bilgimiz yok. Böyle bakıldığı zaman farklı sürprizlerle de karşılaşılabilir. BluTV üzerinden yayınlanacak olan 6 bölüm için detaylar geldikçe, daha fazla şey öğrendikçe paylaşırız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin