Aşk Mantık İntikam 6.Bölüm 2.fragmanı Yayında! Şaşırdık

Aşk Mantık İntikam 6.Bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Esra ile Çınar arasındaki durumun ne olacağı gözüküyor? Ozan ne diyecek?

Oğulcan Özsezgi
27 Temmuz 2021 - 18:57
Gündem

Aşk Mantık İntikam 6.Bölüm 2.fragmanı için çok bekledik. Belki bayram arasının girmesinden belki de 5.bölümün çok kritik bir yerde kalmasından bilmiyoruz ama yeni bölümü çok bekledik. Fragmanların gelmesi de haliyle bizleri heyecanlandırıyor.

Geçtiğimiz günlerde 1.fragmanın yayınlandığının haberini verdik. İlk fragman bir hayli ilgi çekti. Şimdi diziler.com olarak size güzel bir sürprizimiz daha var çünkü bu sefer ikinci fragman yayınlandı. İkinci fragman hoşunuza gidecek çünkü yeni bölümün çok konuşulacağını gösteriyor.

Aşk Mantık İntikam 6.Bölüm 2.fragmanı - Neler Oluyor?

Birinci fragmanda, çok bir detay yoktu. Sadece Esra’yı kurtaran Ozan’ı görmüştük ve Ozan’ın yaralandığını anlamıştık. İkinci fragmanda ise ikilinin bir kampanyanın çekimine katıldığını görüyoruz. Aslında Ozan’ın Çağla ile çekimlere katılması bekleniyor.

Fakat Çağla son anda rahatsızlandığı için Ozan ile Esra’nın çekime katıldığını görüyoruz. İşin ilginç yanı çekim bir damatlık ve gelinlik çekimi. Yani Esra’yı gelinlik için de ve Ozan’ı da damatlık içerisinde görüyoruz. İkilinin bu sahneden sonra biraz daha buzları eriteceği kesin.

Sonrasında ise asıl bomba geliyor. Aşk Mantık İntikam 6.Bölüm 2.fragmanı sonunda görülen bir detay var. O da şu ki Çınar sonunda Esra’ya olan duygularını açıyor. 5.bölümünde elinden tuttuğu zaman anladığımız kadarıyla herhangi bir şey söyleyememiş.

Ama bu bölümde Çınar, Esra’ya aşık olduğunu net olarak açıklıyor gibi gözüküyor. Fragmanın sonuna denk gelmiş olsa da o açıklamayı duyuyoruz. Artık yeni bölüme çok bir zaman kalmadı. İddialı bir bölüm geleceği ve işlerin iyice karışacağı kesin. Ozan ile Esra’nın durumu ne olur bilinmez ama artık arada Çınar gibi bir faktör de olacak orası kesinleşmiş oldu. Esra’nın ne cevap vereceği önemli.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin