Sen Çal Kapımı Dizisinde Şok Veda!

Sen Çal Kapımı dizisine veda edecek olan yeni isim ortaya çıktı. İddialara göre diziye yeni katılan bir isim diziden erkenden ayrılacak.

Oğulcan Özsezgi
28 Temmuz 2021 - 22:40
Gündem

Yeni sezona gelene kadar birçok dizi ekranlara veda etti. Hatta o kadar ki yaz için yayınlanan dizilerde bile erken vedalar yaşandığını gördük. Yine bu dizilerden birisi de Sen Çal Kapımı dizisi oldu. Yakın zamanda yeni sezonuyla başlayan dizi, final yapacak deniyor. Hatta finale kesin gözüyle bakılıyor desek yeridir.

Bunun için dizinin 52.bölümü gösteriliyor. 52.bölümde ekran serüvenini tamamlayacağı iddia edilen yapım için şimdi de şok bir bilgi daha geldi. Dizi final yapacak deniyor ama dizi final yapmadan bazı oyuncuların da ayrılacağı konuşuyor.

Sen Çal Kapımı Dizisine Veda Edecek İsim Ayşe Akın Olacak

Dizinin yeni sezonunda diziye katılan, daha çiçeği burnunda isimlerden biri olan Ayşe Akın’ın büyük final öncesinde diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

Bilgilere göre ünlü isim hikaye gereğince dizideki zamanını doldurmuş olacak ve yapımdan ayrılacak. Yeni sezon için konuşacak olursak, ünlü oyuncunun yeni sezon 9.bölümde diziye veda etmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Diziden ayrılmasıyla beraber hikayenin de bu yönde düzenleneceğini biliyoruz. Sen Çal Kapımı için final sürecinde daha neler olur bilemeyiz. Çünkü bundan sonraki biraz sürpriz gibi duruyor.

21-07/28/sen-cal-kapimi-2.jpg

Sonuçta odak noktasında final olan bir dizide hemen her türlü olay yaşanabilir. Artık başrol oyuncularının devam etme zorunluluğu olmuyor. Hikaye konusunda uzatmaya gerek kalmıyor. Haliyle finale hazırlanan dizilerde her şeyi görebiliyoruz.

Başrol oyuncusunun diziden ayrılması, mutlu son yerine kötü son yaşanması kısacası her şey olabilir. Sen Çal Kapımı dizisi için de ne olacağını göreceğiz. Sonuçta söylenenlere göre dizinin finaline bir adım kaldı. Çok kısa bir süre daha dizi devam edecek. Yeni bir ayrılık haberi gelirse bunu da ekleriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin