Behzat Ç. Yeniden mi Geliyor?

Behzat Ç. yeniden mi çekilecek? Dizinin yeniden çekilmesi için görüşmelerin başladığı söyleniyor. İddialar ne kadar doğru? Dizi yeniden gelecek mi?

Oğulcan Özsezgi
28 Temmuz 2021 - 22:54
Gündem

Son dönemde resmen bir trend ortaya çıktı. Baştan Exxen bu trendi başlattı. Bir dönem çok ses getirmiş ama beklenmedik şekillerde veda etmiş olan dizileri yeniden ekranlara getirmeye başladı. Exxen’in bu konuda ilk attığı adım Sihirli Annem olmuştu. Sonra bizim de çok sevindiğimiz Leyla ile Mecnun kararı geldi ve dizi yeniden çekilmeye başladı. Şimdi de bir başka efsane için benzer bir haber ortaya atıldı. Bu sefer Behzat Ç. yeniden mi çekiliyor sorusu gündemde.

Gelen iddiaların yoğun olduğunu ve dizinin yeniden çekilmesi gibi bir durum oluştuğunu eklemek gerekiyor. Peki yeniden çekilme durumu var mı?

Behzat Ç. Yeniden mi Çekilecek?

Süreci hatırlamak gerekirse bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan dizi zaten BluTV üzerinden yayınlanmıştı. Fakat anlaşmazlıklar ve yönetmenin değişmesi gibi konular sonrasında dizi devam etmemişti. Tek sezon olarak kalmıştı.

Şimdi gelen iddialara göre ise Acun Ilıcalı dizinin yeniden çekilmesi noktasında başrol oyuncusu olan Erdal Beşikçioğlu ile görüşmeler yaptı. Dizinin yeniden çekilmesi için yapılan görüşme sonrasında, eski kadro ve yeni bir senaryo ile çekimlerin yapılmasının planlandığı söyleniyor.

Acun Ilıcalı ile yapıldığı söylenen görüşme sonrasında ise Erdal Beşikçioğlu’nun düşünmek için zaman istediği de iddia edildi. Sadece bu iddialar bile Behzat Ç. hayranlarını heyecanlandırmaya yetmiş gibi gözüküyor.

21-07/28/behzat-c-2.jpg

Ünlü oyuncunun ikna olması durumunda dizinin yeniden çekilmesi gibi bir şey olursa, Exxen kesinlikle çok güçlenmiş olacak. Leyla ile Mecnun bile şimdiden platformun ses getirmesini sağladı. Fragmanın yayınlanmasının ardından, dizi trendlerin içerisine girdi.

Fragmanın trendlerin içerisinde olması bile, dönüş projelerine ilgiyi gösteriyor. Şimdi Behzat Ç. yapımı için bir haber bekliyoruz. Dizi için yeni bir haber geldiği zaman bilgi vereceğiz. İddialar ne zaman doğrulanır bilmiyoruz. Kesin bir açıklama şimdilik yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin